11.07.2012

PILDID! Kuuendal etapil võidukad Aljona ja Anton

Suvevolle Jõhvi kuuenda etapi võitsid Aljona Tumanova ja Anton Kirillov.

Credit24 Rahvaliiga Suvevolle VI etapp

10.juuli 2012 Jõhvi spordihalli staadioni muruväljak
Pildid: http://pildid.sportiv.ee/thumbnails.php?album=2381

Kuuendale etapile oli kohale tulnud 3 nais- ja 3 meesmängijat. Loosisime mängijad segapaaridesse ja mängisime parem kahest geimist. Paarid moodustusid järgmised: Aljona Tumanova, Anton Kirillov; Kristi Võhmar, Jaak Kivend; Aime Luuk, Ivar Mai. 

Esimeses kohtumises olid vastamisi Kristi ja Jaak ning Aime ja Ivar. See kohtumine oli küllaltki tasavägine, kuid geimidega 25:19 ja 25:18 võitsid selle Aime ja Ivar.

Teises kohtumises olid vastamisi Aljona ja Anton ning Kristi ja Jaak. Selleks kohtumiseks oli Jaak end soojaks mänginud ja pommitas oma tugevate servidega vastasvõistkonda mitmel korral nii, et saadi 4 ja 3 punkti järjest. Esimese geimi alguses mindigi juhtima 5:1, siis juhiti 12:7 ja 18:9. Edasi hakkas mäng klappima ka Aljonal ja Antonil ning nad vähendasid vahet 15:22-le ja 18:24-le. Siis said nad ka 4 punkti järjest ja mänguseis oli 22:24. Viimase geimipunkti said siiski Kristi ja Jaak ning esimene geim oligi võidetud tulemusega 25:22. Teises geimis läksid aga Aljona ja Anton kohe juhtima 5:1 saades omakorda mitmel korral 5 ja 4 punkti järjest ning geimivõidu tulemusega 25:16. Kolmas geim oli küllaltki tasavägine, kuid siiski Aljona ja Antoni väikese ülekaaluga. Nad võitsid selle geimi 15:12 ja kogu mängu 2:1.

Viimane kohtumine Aljona ja Antoni ning Aime ja Ivari võistkondade vahel otsustasid I, II koha saatuse. Esimeses geimis läksid algul juhtima Aljona ja Anton, kuid vähehaaval jõudsid Aime ja Ivar järele ning viigistasid seisu. Geimi lõpp oli pingeline, kus võimalused olid mõlemal võistkonnal, kuid kindlamad olid siiski Aljona ja Anton, kes võitsid kolmandalt geimpallilt tulemusega 27:25. Teine geim kuulus neile tulemusega 25:16 ja kogu mäng 2:0. Seega I koht Aljona ja Anton, II koht Aime ja Ivar, III koht Kristi ja Jaak.

Päris mõnus oli mängida uuel pehmel murul. Kohtunikuna tegutses Rene Kundla ja sekretärid olid Aljona, Aime ja Kristi.

AIME LUUK

Eelmine:
Järgmine: