23.04.2011
Firmasisesed

PILDID! KK HITO sai esiliigas pronksi

Eesti korvpallimeistrivõistluste esiliigas saavutas KK HITO kolmanda koha.

Pronksimängus alistati laupäeval Kohilas peetud mängus meistriliiga klubi Tartu Ülikool/Rocki järelkasvumeeskond 91:87. HITO edukaim oli 25 punkti ja 10 lauapalliga Sim Laur, Edvard Trumm kogus 23 punkti ning 14 lauapalli,kusjuures talle kuulus ka esiliiga parima lauapallide hankija eriauhind.

Pronksid said: Siim Laur, Sander Saare, Margo Tali, Edvard Trumm, Georg Tambre, Riho Unt, Jarko Kool, Aleksis Anijärv, Markus Laanemets, Veiko Simm, Andurus Lehismets, Janar Urres, Marek Vinni ja treener Toomas Nõmmiste.

Pronksimängu statistika: http://basket.ee/index.php?mid=465&section=boxscore&gid=2011002219

Esiliiga võitis Kohila SK, teise koha sai Filmipood.ee, kelle ridadesse kuulus ka Kiviõli juurtega Anton Batanov. Poolfinaalis oli KK HITO kaotanud reedel just Filmipood.ee meekonnale 78:91, kusjuures võitjatest edukuselt teisena kogus just kõik neli teele saadetud kaugviset tabanud Batanov  20 punkti.

Poolfinaali statistika: http://basket.ee/index.php?mid=465&section=boxscore&gid=2011002218

Pronks tähendas seda, et õige otsus oli maakonna tugevamate korvpallimängijate ühendamine ühte, sest eelmise hooajal oli teatavasti KK HITO esiliigas 11. ja Jõhvi/Toila esiliigas 16., nüüd saadi esiliigas pronks ja teises liigas hõbe.

Finaalturniiri pildid: http://pildid.sportiv.ee/index.php?cat=93

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: