21.10.2011
Firmasisesed

PILDID! Kalevi karika võit läks Narva

Sel aastal osales Kalevi karikaturniiril kolm meeskonda, nii nagu see oli 3 linna turniiri ajal, millest see turniir on välja kasvanud. Mitmesugustel põhjustel ei osalenud kutsutud Sillamäe ja Jõhvi meeskonnad

Kohapeal muutsime juhendit ja mängud toimusid viiest geimist. Kuigi tulemustest võib-olla eriti ei paista, olid kõik kohtumised väga tasavägised. Esimeses kohtumises olid vastamisi Kohtla-Järve ja Põhjaranna VK/Narva Energia SK meeskonnad. Esimene geim kulges punkt-punktilt kuni seisuni 14:14, siis sai Põhjaranna meeskond paar punkti järjest ning asus juhtima. Seda paaripunktilist edu nad ei loovutanud, vaid suurendasid seda veel paari punkti võrra ning võitsid geimi 25:21. Sama toimus ka teises geimis, kus mäng oli kuni geimi lõpuni väga tasavägine. Seis oli viigiline 21:21, siis sai Põhjaranna meeskond kolm punkti järjest, mis otsustaski geimi saatuse 25:23. Kolmanda geimi keskel tekkis Kohtla-Järve meeskonnal mõõn, kus nad olid taga 9:14, kuid nad kosusid ja viik saabus seisul 19:19. Geimi lõpp kulges punkt-punktilt ja lõppes ikkagi Põhjaranna võiduga 27:25.

Teises mängus olid vastamisi Kiviõli ja Põhjaranna meeskonnad. Esimene geim kulges täielikult Põhjaranna dikteerimisel, mille nad võitsid 25:16. Teine geim oli juba tasavägisem, kus geimi alguses läks Kiviõli isegi juhtima, Geimi keskel tekkis Põhjaranna meeskonnal mõõn, kus Kiviõli sai kuus punkti järjest ja viigistas seisu 20:20, kuid geimi võita neil siiski ei õnnestunud. Põhjaranna meeskond võitis selle geimi 25:22 ja ka kolmanda 25:17. Seega oli Põhjaranna meeskond turniiri võitnud, kus nad osalesid esimest korda.

Teise-kolmanda koha mäng oli üpris dramaatiline. Esimese geimi võitis Kohtla-Järve küllaltki kindlalt 25:17. Ka teist geimi alustasid nad hästi, kuid siis neil mäng lagunes ja kaotasid selle geimi 16:25. Kolmas geim oli tasavägisem, kuid kulges Kohtla-Järve ülekaalu tähe all ja lõppes nende võiduga 25:20. Neljas geim kulges Kohtla-Järve meeskonna juhtimisel. Seisult 3:9 hakkas Kiviõli vähehaaval järele tulema ja läksidki ette 15:14. Edasi kulges mäng punkt-punktilt, kuid geimi lõpus olid kindlamad Kiviõli mängijad. Otsustavas geimis läks Kohtla-Järve jällegi juhtima, kuid seisul 12:8 tekkis neil suur mõõn, kus Kiviõli sai 5 punkti järjest ja läks ise juhtima 13:12. Geimi lõpus oligi kindlam Kiviõli meeskond ja nad võitsid selle geimi 15:13 ning kogu mängu 3:2 ja turniiril II koha.

Pildid: http://pildid.sportiv.ee/thumbnails.php?album=2069

PÕHJARANNA VÕRKPALLIKLUBI/NARVA ENERGIA SPORDIKOOL
1.Anton Gussev
2.Aleksei Semjonov
3.Artur Klink
4.Igor Tubið
5.Kirill Tðapurin
6.Konstantin Tðernjakov
7.Stanislav Nazarov
Treener: Andrey Mikhin

KIVIÕLI
1.Edgar Tron
2.Pavel Kopossov
3.Dmitri Smirnov
4.Stanislav Gruzdev
5.Andrei Tjutnev
6.Dmitri Romantshuk

KOHTLA-JÄRVE
1.Pavel Andrejev
2.Nikolai Þuravljov
3.Aleksandr Kostjukevitð
4.Anton Kirillov
5.Anton Ivanov
6.Anton Semjonov
7.Artur Suslep
8.Robert Uusmaa
9.Evgeni Punger

AIME LUUK

Eelmine:
Järgmine: