17.12.2010
Firmasisesed

PILDID! Ida-Virumaa meeskondadele oli reede õhtu edukas

Kui reedese korvpalli õhtu sissejuhatuseks alistas KK Hito A-klassi Eesti karikavõistluste poolfinaalis Kohila/Märjamaa, siis õhtu edenedes olid edkad ka Eesti meeste meistrivõistlustel esinevad Iisaku KK ja KK Hito.

Eesti teise liia B-tugevusgrupis mängiv Iisaku KK alistas kodus 96:74 SK Forte/Tartu PK. Iisaku KK on 5 võidu ja 3 kaotusega B-tugevusgrupis üheksa meeskonna seas kolmandal kohal, selleks et pääseda play-offi on vaja pääseda grupis kahe parema hulka. A-tugevusgrupis mängiv KK Hito II kaotas viimati võõrsil Nõmme Rimile 72:101ja jätkab A-tugevusgrupis 7 võidu ja 3 kaotusega teisel kohal.

Eesti esiliigas algasid vahegrupimängud, kuhu Hito võttis alagrupist kaasa kaks kaotust Tamsalu meeskonnalt ning võidu ja kaotuse Raplalt. Reede õhtul kohtus Hito SK Tallinna Marcusega ning väga kaootilise mängu võitis Hito 90:77.
Protokoll: http://www.basket.ee/index.php?mid=971&section=boxscore&gid=2011002409
Pildid: http://pildid.sportiv.ee/thumbnails.php?album=1673

2 võidu ja 3 kaotusega on Hito esiliiga A-tugevusgrupis üheksa meeskonna seas kuuendal kohal.

Eeloleval laupäeval on Ida-Virumaa meistrivõistlustel kavas kaks meistriliiga mängu, kell 13.30 on Iisakus vastamisi Iisaku KK ja BC Karjamaa ning kell 16.30 kohtuvad Jõhvi spordihallis eelmise hooaja finalistid KK Hito ja Remeks.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: