12.09.2012
Firmasisesed

PILDID! HITOl kontrollkohtumist võita ei õnnestunud

Kolmapäeva õhtul Jõhvi spordihallis toimunud KK HITO ja BC Samara vahelises kontrollmängus tuli väljakuperemeestel tunnistada külaliste 67:62 paremust.

Samaaralaste 67:62 võiduga lõppenud kohtumise kolm esimest veerandit kulgesid tasavägiselt (1. veerand 12:11 HITOle, 2. veerand 33:34 Samarale, 3. veerandil viik 51:51) ning alles 3 minutit enne kohtumise lõppu suutsid BC Samara mängijad vahe sisse teha, mida HITOl tagasi mängida enam ei õnnestunudki.
BC Samara poolel tegi palju pahandust platsi lühim mängija Sergei Pogosjan, tabades 6 kolmepunktiviset, kusjuures kõik teele saadetud pallid leidsid ka tee korvi. Resultatiivsuselt järgmine samaaralane oli Aleksei Chilkin 16 punktiga.

KK HITOs hetkel testimisel olev Bahama võõrleegionär David Nesbitt ei näidanud küll ehk nii võimsat mängu kui enne tema saabumist suhtlusvõrgustikes ringi liikunud reklaamvideos, kuid oli sellegipoolest 22 punktiga Hito ja kogu kohtumise resultatiivseim. Bahamalase arvele jäi ka 5 pealtpanekut, 1 resultatiivne sööt ning 6 pallikaotust. Vabaviskeid tabas ta 13st 6. Paremuselt järgmise hitolasena sai Edvard Trumm kirja 8 punkti. Tasub siinkohal mainida, et HITO ei mänginud kohtumist sugugi oma parimas rivistuses.

Kolmapäevaõhtune kohtumine oli eelsoojenduseks juba reedel Jõhvi spordihallis algavale ja kolm päeva kestvale EYBL U20 korvpalliturniirile, kus Soome, Läti ja Venemaa noorpallurite kõrval saab näha ka HITO tulevikulootuste mängu. Täpsem info turniiri kohta: http://spordihall.johvisport.ee/index.php?id=103289

Pildid: http://pildid.sportiv.ee/thumbnails.php?album=2463

Sportiv.ee/Jaak Rooden

Eelmine:
Järgmine: