20.03.2011
Firmasisesed

PILDID! Finaalis kohtuvad HITO ja Askele

Ida-Virumaa korvpallimeistrivõitluste finaalis kohtuvad tiitlikaitsja KK HITO ja eelmise hooaja pronks Askele.

Kui HITO oli endale finaalikoha taganud põhiturniiri võiduga, siis teise finalisti selgitasid põhiturniiri teine Toila ja kolmas Askele.

Eelmisel nädalal peetud mängudes sai teatavasti laupäeval Vokas võidu Toila ja pühapäeval Maidlas oli parem Askele. Nii peeti kolmas, otsustav mäng sel pühapäeval Vokas. Täide läks nende Toila poolehoidjate karm ennustus, kes meenutasid eelmise aasta seeriat, kui Toila läks samuti kuldpoolfinaali juhtima ja lõpuks kaotas Remeksile seeria 1:2 ning tagatipuks kaotati ka pronksiseerias 1:0 eduseisult just nimelt Askelele1:2.

Nimelt sai tänases korvidevases mängus 56:51 võidu Askele, kes pääses finaali, Toila osaks jääb Remeksiga mängida pronksiseerias.

Tänase mängu pildid: http://pildid.sportiv.ee/thumbnails.php?album=1781

Finaalseeria peaks algama aprillikuus, esialgse kava kohaselt on 1. aprillil seeria avamäng kell 20 Jõhvi spordihallis ning seeria teine kohtumine peetakse päev hiljem Maidlas kell 13.

Selgnud on otsustavad paarid ka esiliigas, kus finaali kohtuvad HITO/Kohtla-Nõmme – Iisaku/Kaitseliit ning pronksiseerias on vastamisi Mäetaguse – Askele IV.

sportiv.ee  

Eelmine:
Järgmine: