17.12.2011
Firmasisesed

PILDID! Askele kaotas HITOle

Ida-Virumaa korvpallimeistrivõistluste meistriliiga nädalavahetuse keskses kohtumises alistas tiitlikaitsja Kohtla-Järve KK HITO kodus seni ainsana kaotuseta püsinud Askele 94:90.

Kui poolaja võitis HITO 47:43, siis kolmanda veerandaja lõpuks oli ees juba Askele 70:69, kuid viimasel veerandil tegutsesid kindlamalt väljakuperemehed, kes alistasid vastased nelja silmase paremusega.

Pildid: http://pildid.sportiv.ee/thumbnails.php?album=2128

Teises laupäevases meistriliiga mängus alistas Iisaku KK kodus BC Viru Basketi 76:69.

Esimesest ringist on ripakil vaid kaks KK HITO mängu, kel pidamata kohtumised Toila ja Viru Basketiga. Tabeli tipus on Askele 5 võidu ja 1 kaotusega. Võiduprotsendi järgi on teisel kohal KK HITO, kel on neljast mängust kirjas kolm võitu. Kolm võitu on tabelis veel kolmel meeskonnal, Toilal viiest ning Remeksil ja Narval kuuest mängust. Neist vaid võidu kaugusel on 2 võiduga Iisaku KK ning tabeli lõpus on BC Viru Basket, kes on kaotanud kõik viis senipeetud kohtumist.

Esiliigas võitis Kohtla-Nõmme/HITO laupäeval võõrsil teisel lisaajal Mäetaguse SK 82:75 (sealjuures viskasid mõlemad meeskonnad esimesel lisaajal vaid kolm punkti) ning sellega kindlustas Kohtla-Nõmme/HITO endale esimese ringi võidu, neil on tabelis 6 võitu ja 1 kaotus. 5 võitu ja 2 kaotust on tabelis Jõhvi BC Karjamaal (alistas laupäeval Sillamäel sealse Kalevi 63:59) ning samapalju võite-kaotusi on ka Askele IV (nad alistasid laupäeval võõrsil Kohtla-Järve Entehi 92:81 | pildid>>>). Neile võib järele jõuda Kiviõli/Maidla, kel tabelis 4 võitu ja pühapäeval Jõhvis ees mäng Viru JVPga. 4 võidu ja 3 kaotusega lõpetas esimese ringi Mäetaguse SK, Sillamäe Kalev kogus 2 ja Enteh 1 võidu. Viru JVP viimane võimalus avaringis võiduarvet avada on pühapäeval.

Pühapäeval peetakse maakonna karikavõistlustel esimene poofinaalkohtumine, kui Maidlas on kell 13.30 vastamisi Askele IV ja Narva.

sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: