02.06.2012
Jalgrattasport

PILDID! Alutaguse rattamaratoni võidupreemia sai Caspar Austa

Laupäeval Kohtla-Nõmmel peetud IX Alutaguse jalgrattamaratoni võitis küll Sten Saarnits, kuid võidupreemia sai Caspar Austa.

Laupäeval 2.juunil peeti Kohtla-Nõmmel Aidu karjääri territooriumil juba üheksas Alutaguse rattamaraton.

40km pikkuse maratoni, mille rada kulges Kohtla-Nõmme suusaradade ja Aidu karjääri territooriumil ning läbis ka maa aluse kaevanduskäigu võitis ajaga 1:49,40 Sten Saarnits Kalevi Jalgrattakoolist. Järgnesid Henno Puu, Argo Rohtmets, Helmet Tamkõrv, Caspar Austa ja Alges Maasikmets.

Kaua aega liidripositsioonil sõitnud peafavoriit Caspar Austa pidi rajajulgestaja eksimuse tõttu tegema 2km enne lõppu lisaringi ja seetõttu jõudis finisisse alles viiendana. Lohutuseks anti talle kiireima mehena esikohale mõeldud preemia. 

Naiste parim oli täna Daisi Rist Kalevi Jalgrattakoolist, eelmise aasta võitja Viktoria Randalainen (Skype) lõpetas teisena ning kolmas naine oli juuniorite parim Aira Ferschel (Investment Agency).

M18 klassis oli kiireim 18. kohaga lõpetanud Daniil Kozinets (Narva Energia).

Pikale distantsile startis 78 sportlast, sõidu lõpetas 72.

Matkasõidu distantsil võttis võidu ajaga 1:18,04 Siim Kiskonen, Tair Stalbergi ees. Kolmas ja ühtlasi ka parim M14 rattur oli Marten Jõeäär (Investment Agency).

24km distantsile startis ja ka lõpetas 22 inimest.

Pildid: http://pildid.sportiv.ee/thumbnails.php?album=2357
Esialgne protokoll jrk.ee lehel: http://jrk.ee/wp-content/uploads/2012/06/IX_Alutaguse_rattamaraton_protokoll020612.pdf

Sportiv.ee/jrk.ee

Eelmine:
Järgmine: