24.02.2009
Male

Pidupäev oli edukas Volodinile

Rakveres toimuvatel Eesti malemeistrivõistlustel oli 24. veebruar edukas kohtlajärvelasele Aleksandr volodinile, ke svõitis mõlemad sel päeval kavas olnud partiid.

Teisipäeva õhtul peetud 7. voorus pidi valgetega mänginud Volodini mõtteteravust tundma Ilja Vovk, kes alistus 43. käigul. Pool punkti juurde sai selles voorus ka Sergei Neff, kes mustadega tüüris partii viigisadamasse Jüri Holvasoniga, kes teatavasti oli eelises voorus suutnud alisada liider Tarvo Seemani.

Seitsme vooru järel ehk kaks vooru enne turniiri lõppu on Tarvo Seemanil liidrina 5,5 punkti, viimati temaga viigistanud Kaido Külaotsal ja Volodinil on 5 punkti ja nad jagavad 2.-3. kohta. Volodinil on veel mängimata oma lähemate jälitajatega, kolmapäeval mängib ta  mustadega Andrei Ðiðkovi vastu ja neljapäevases viimases voorus on ta vastaseks Olav Sepp, selles partiis on Volodinil valged. 7. vooruga on Sepp kogunud 4,5 ja Ðiðkov 4 punkti.

Medalite jagamisel võib Volodinile abikäe osutada kaaslinlane Sergei Neff, kel on jäänud pidada mängud nii Seemani kui ka Külaotsaga. Eelviimases voorus on Neffil kasutada Külaotsa vastu valged malendid, viimases voorus mängib Neff mustadega Seemaniga. Enne neid mänge on Neff 1,5 punktiga eelviimasel, 9. kohal.

Naiste turniiril on Katrina Korban saanud kolm kaotust järjest, viimati jäi ta alla mustadega alla Regina Narvale. Hoolimata kaotustest püsib Koban 2 punktiga tabelis 7. real, samapalju punkte, kuid kehvem koefitsent annab 8. koha Elvira Hanzatjanile.

Turniiri erileht: http://www.maleliit.ee/tabelid/2009/EEMV/index.php
Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: