10.11.2012
Firmasisesed

Pärnust võitu ei tulnud, uus katse pühapäeval Jõhvis

G4S korvpalli meistriliigas kaotas KK HITO laupäeval võõrsil 57:81 KK Pärnule, kirjutab hito.ee. Pühapäeval kell 17 kohtutakse Jõhvi spordihallis Valga meeskonnaga.

“Alustasime rünnakul kehvalt ja jäime viie minutiga 0:6 taha ehk ei lubanud vastastel eriti visata, aga ei suutnud ka ise midagi ära teha,” nentis KK HITO peatreener Priit Sternhof. “Niikaua kuni meil korvi all pikka ei ole, on meil raske midagi paremat tahta. Vastaste tagaliin mängiski julgelt just tänu sellele, et nad võisid kindlad olla, et isegi kui mööda viskavad, on võimalus ründelaud kätte saada.” Oma meeskonnas jagus Sternhofil kiidusõnu Mario Kirsimaa aadressil, kes julgelt sekkus mängu, tabades kõik pealevisked (2pv 4/4, 3pv 1/1). “Osade meie mängijate puhul torkabki silma, et nagu ei julgeks mängu enda peale võtta,” lisas treener.

KK Pärnu treener Rait Käbin kiitis HITO YT-kanalile antud intervjuus HITOt, kes talle meenutas mõne aja tagust Pärnut, kes proovis oma meestega mängida, kuid nagu aeg näitas pidid ka pärnakad endale tugevdust hankima, kuna vaid oma meestele tuginedes jäi sel tasandil võrdväärsetest vahetusmeestest puudus.

KK HITO kaotas avaveerandi 6:17, oli poolajaks kaotusseisus 23:40, kolmas veerandaeg küll võideti 20:19 ja enne viimast veerandit oli vahe 16 punkti – 43:59, kuid lõpuks läks vahe siiski üle 20 punkti: 57:81.

Statistika: http://www.basket.ee/index.php?mid=13&section=boxscore&gid=2013001026

Pühapäeval kell 17 on HITO vastaseks Jõhvi spordihallis Valga meeskond, kellele 23. oktoobril võõrsil kaotati 65:87. Kahe mängu vahel toimunud Valga meeskonnas treenerite vahetus, seega näevad idavirulased meistriliigas sel hooajal esmakordselt vastaste treeneripingil lätlasest treenerit (senistest kodumängudest olid vastaste treeneripingil teatavasti keskerakondlastest treenerid Kalle Klandorf Kalevil ja Andres Sõber Rakverel). Valgalastele on see üks kolmest võidust, lisaks on saadud tabelisse viis kaotust. Sellega ollakse viiendal kohal. HITO on võitnud 1 ja kaotanud 7 kohtumist.

Lisaks sellele, et vastaste treeneripingil on midagi uut, on uus ka komissar. Kui kahel esimesel HITO kodumängul fikseeris toimunut kohtunike lauast Aseri juurtega Hillar Koitla, kes oli samas rollis ka laupäeval Pärnus, siis pühapäeval Jõhvis on lauas legendaarne Ants Eek.

Hito.ee

Eelmine:
Järgmine: