28.01.2011
Firmasisesed

Pärnakad olid hitolastele kergeks saagiks

Eesti korvpallimeistrivõistlustel alistas KK HITO reedel kodusaalis Pärnu meeskonna nii A-klassi eliitseerias kui ka Eesti korvpallimeistrivõistluste esiliiga eliitgrupis.

Päeva esimeses kohtumises olid vastamisi KK HITO ja KK Pärnu A-klassi meeskonnad ning kuigi avaringis oli HITO pärnakatele võõrsil kaotanud, siis kodus oldi vastastest koguni 25 punktiga paremad – 102:67.

Pildid: http://pildid.sportiv.ee/thumbnails.php?album=1712

Nii BC Kalev/Cramo I, KK HITOl kui ka KK Pärnul on A-klassi eliitsarjas kirjas 13 võitu, kuid Kalevil on jäänud pidada kolm, HITOl kaks ja Pärnul vaid üks mäng.  Lisaks nendele liitub neljaliikmelise A-vahegrupiga tõenäoliselt Rapla KK/Stipend (11-5). Kuna vahegrupi kaks etappi peetakse põhiturniiri 1. ja 2. meeskonna kodus, siis on allesjäänud mängud Parksepaga võõrsil (mänguaeg lahtine) ja Kalev/Cramoga kodus (11.02) hitolastele koha suhtes olulised.

Reedeses teises Jõhvi spordihallis peetud mängus alistas KK HITO meeste esiliigas Pärnu Metsa 117:77.
Statistika: http://www.basket.ee/index.php?mid=971&section=boxscore&gid=2011002432

Hito edukamad olid esiliiga mängus Edvard Trumm 31 punkti ja 17 lauapalliga. Andrus Lehismets kogus 22 ja Riho Unt 21 punkti. Seitsme võidu ja 3 kaotusega on KK HITO A-vahegrupis Kohila (8-2) järel teisel kohal. Järgmise mängu peab HITO esiliigas järgmisel laupäeval Kuressaares Javicar/SWE-7 meeskonnaga. Seejärel mängitakse taas võõrsil (17.02) SK Marcusega ja siis on 25. veebruaril ootamas Jõhvis maiuspala, kus HITO vastaseks on Kohila SK.

Vahepeal mängib kodusaalis KK HITO teise liiga meeskond, kes 4. veebruaril on Jõhvis vastamisi Tallinna Välk/Estanciga, 11. veebruaril mängitakse Jõhvis Hiiumaa KK Askusega ja 18. veebruaril Vokas Ambla SKga.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: