Pannjärve tervisespordipäev läks korda

Möödunud pühapäeval, 7. oktoobril korraldas Kohtla-Järve Spordiselts Kalev Pannjärvel tervisespordipäeva. Ilus ilm ja ladus korraldus meelitas kaunile Kurtna nõmmemaastikule vaba aega nautima ligi 100 tervisesportlast.

Lisaks meie maakonna inimestele oli 95 osavõtja hulgas ka saabunuid Tallinnast ja Rakverest. Spordipäeva kavas oli tervisekõnd 10, 5 ja 3 km radadel, lisaks veel liikumis- ja osavusmängud.

Tervisekäimise juhendajaks oli väsimatu spordi-veteran Priidu Priks. Mängude läbiviijateks olid Kalevi juhatuse liikmed Aime Luuk ja Rita Lepik. Pannjärve spordipäev korraldati Maailma käimispäeva raames.

Ürituse toetajaks oli Eesti Kultuurkapitali Ida-Virumaa Ekspertgrupp, korraldajate poolt täname veel hulgaliste loosiauhindade andmise eest Eesti Pagarit, MTÜ-d Marko Brändi ja SK Viro.

Kiidukirjad anti Eesti Spordiselts Kalevi poolt suvehooaja aktiivsematele tervisesportlastele. Spordiselts Kalevi tänu kuulub ka Alutaguse Puhke ja Spordikeskusele, kes võimaldasid spordihuvilistele tingimused ürituse heaks kordaminekuks.

Ilmar Taluste

Eelmine:
Järgmine: