25.05.2012
Jalgrattasport

Pannjärve kriteeriumi võitis Tauri Selder

Neljapäeva, 24. mai õhtul peeti Pannjärve kriteerium, kus ühtlasi selgitati ka välja Ida-Virumaa meistrid kriteeriumisõidus.

Meistrivõistlused toimusid rulliraja 2,4 km pikkusel ringil. Kavas oli 3 starti, kõik sõidud sõideti punktisõiduna, kus vahefinis oli peale igat 2.ringi.

Kokku osales 41 sportlast, kõige kaugemad osalejad tulid Tartust Rein Taaramäe rattaklubist ning Narvast SK Energia ratturid.

Põhisõidu võistlusmaa pikkuseks oli 16 ringi, seega seitse vahefinisit. Sõidu võitis Tauri Selder 26 punktiga venna Taavi ees, kes kogus 23 punkti. Kolmanda koha sai 17 punktiga Peep Kivil.

Meesjuunioritest oli parim narvalane Daniil Kozinets, kellele üldjärjestuses kuulus neljas koht. M16 poistest oli parim Aleksei Shaposnikov Narvast. M40 klassis oli kiireim Arvo Sala.

Naistest võitis sõidu Kristel Koort, kes kontrollis sõitu ning võttis ka kõik vahefiniði esikohad. Teine oli Aira Ferschel ja kolmas Janely Sojone.

M/N12 vanuseklassis võttis võidu Mario Kivil, kes sõitis konkurentidelt eest juba esimesel ringil, teine koht läks Mirell Semenkovale ning kolmas oli Sander Sojone.

Protokoll: http://jrk.ee/wp-content/uploads/2012/05/krittt1.pdf

Jrk.ee

Eelmine:
Järgmine: