12.03.2011
Firmasisesed

Otsustavad mängud algasid ootamatute kaotusega

Ida-Virumaa korvpallimeistrivõistluste play-off’is peeti laupäeval neljast poolfinaalist vaid kaks, sest osad meeskonnad ei saanud meeskonda kokku.

Kokkusaamatusesaaga algas Iisakus, kus esiliiga kuldpoolfinaaliks ei tulnud täies koosseisus kohale Mäetaguse – karistuseks tabelisse 0:20, mis tähendas reeglite järgi seeria kaotust. Seega esiliiga finaalis on vastamisi HITO/Kohtla-Nõmme – Iisaku/Kaitseliit ja pronksimänguks ootab  Mäetaguse vastast pronkspoolfinaalist Askele IV – Sillamäe Kalev. Selles paaris läks seeriat juhtima Sillamäe Kalev, kes kodusaalis alistas Askele IV meeskonna 60:50. Askele IV juhtis teise veerandaja alguses 26:11, siis tegid väljakuperemehed 33:0! spurdi ja sellest ðokist külalised ei kosunud. Seeria teine mäng peetakse pühapäeval algusega kell 12 Maidlas.

Meistriliigas sai ilma mänguta selgeks esimene pronksikohtumisest osavõtja, selleks on Remeks, kelle vastu ei saanud võistkonda kokku BC Karjamaa.

Esimese sammu meistriliiga finaali suunas tegi Toila, kes kodus alistas Askele 72:68, kusjuures külalised tabasid teise veerani lõpus ja kolmandal veerandil vabaviskeid 16st  4 (1x 2/2, 3×2/1, 4×2/0). Selles paaris on seeria teine kohtumine pühapäeval kell 14 Maidlas. Finaalis on koht kindel põhiturniiri võitnud tiitlikaitsja KK HITOl.

Edasi pääsemiseks on vaja vastane alistada kahel korral.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: