07.03.2010
Firmasisesed

Otse finaali sai KK Hito, teise finalisti selgitavad Remeks ja Toila

Ida-Virumaa korvpallimeistrivõistluste meistriliigas võitis põhiturniiri ja pääses otse finaali tiitlikaitsja KK Hito. Teise finalisti selgitavad eelmise hooaja hõbe Remeks ja pronks Toila.

Laupäeval olid Kohtla-Järvel vastamisi Remeks ja KK Hito, kusjuures Remeksil oli põhiturniiri võitmiseks vaja saada 19punktiline võit. Remeks alustaski aktiivsemalt, kuid mängu võit kuulus siiski Hitole tulemusega 70:65.

Nii sai Hito 11 võidu ja 1 kaotusega (Askelele) põhiturniiri võidu, mis tagas neile finaalikoha. Remeks sai 9 võidu ja 3 kaotusega (kaks Hitolt, üks Toilalt) teise koha kuldpoolfinaaliks parema asetuse.

Teises eilses mägus alistas Askele 86:83 Toila, kusjuures Toilale sellest mägust midagi ei olenenud. Nad said ikka kolmanda koha ja võimaluse finaalipääsu üritada.

Askelele oli võit oluline, sest nüüd on neil võimalus pühapäeval Iisaku vastu üritada pronkspoolfinaaliks paremat asetust. Selleks peab Askele kodus alistama Iisaku vähemalt kolme punktiga.

Tabeli lõpus on teatavasti KK Narva (2 võitu) ja Mäetaguse (0 võitu), kes omavahelise viimase vooru mängu peavad 14. märtsil.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: