26.01.2007
Suusatamine

Otepääl stardis ka idavirulased

Nädalavahetusel Otepääl toimuval suusatamise MK etapil on stardis kolm idavirulast: Tatjana Mannima, Ergo Kelder ja Janek Vallimäe. IVSL soovitab laupäevast teleülekannet tulla vaatama Jõhvi kontserdimajas kella 10-16 toimuvale peremessile, kus naiste 10 km ülekanne algab kell 10.30 ja meeste 15 km start on kavas algusega kell 12.

Ida-Virumaa viimaste aastate parimaks naissportlaseks tunnistatud Tatjana Mannima stardib nii laupäevasel 10 km klassikasõidul kui ka pühapäevasel sprindivõistlusel.

2001. aasta Toila valla aasta inimeseks valitud Ergo Kelder ja Illukalt pärit Janek Vallimäe on stardis vaid laupäeval, kui meestele on kavas 15 km klassikat.

Avalõigus mainutud esmakordselt Jõhvis toimuval peremessil on Ida-Virumaa spordiliit teatavasti esindatud oma boksiga, kust muuhulgas on võimalik saada palju populaarsust kogunud kalorikettaid. Samuti on võimalik osaleda pere ja sporditeemalises viktoriinis, milles osalejate vahel läheb loosi LIVING.ee poolt välja pandud arvutitool ning lisaks hulgaliselt loosiauhindu Jungentilt ja Eesti Olümpiakomiteelt. Lisaks ootab mõistagi auhind ka parimat vastajat.

Peremessi programm: www.pohjarannik.ee/peremessi_programm.doc

Suusatamise MKetapi erileht: www.tehvandi.ee/mk/

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: