09.04.2010

Osavusmängudes edukaim Kohtla-Järve, kokkuvõttes liider Kohtla-Nõmme

Lüganuse vallavalitsuse ja Püssi spordiklubi koostöös reedel Lüganuse keskkooli võimlas peetud Ida-Virumaa 35+ mängude teise ala, osavusmängude mitmevõistluste võitis Kohtla-Järve. Avaala, suusatamise võitnud Kohtla-Nõmme oli teine, kuid jätkab üldliidrina. Kolmas oli Lüganuse. Individuaalselt olid osavusalade parimad Igor Pugatðov Kohtla-Järvelt ja Laine Tops Püssist.

Neja ala (noolevisked, korvpalli vabavisked, lauatennise täpsuslöögid, saalihoki täpsuslöögid) tuli Lüganusele sobitama viiest omavalitsusest kaheksa võistkonda kokku 39 mängijaga (25 meest ja 14 naist).

Võistkondlikul 430 punkti kogunud Kohtla-Järve ülekaal 330 punktiga kindlalt teise koha saanud Kohtla-Nõmme ees oli suur. Põnev rebimine oli aga kolmandale kohale, lõpuks mahtusid Lüganuse (278), Jõhvi I (269), Püssi I (264) ja Püssi II (253) 25 punkti sisse.

Meestest 96 punktiga esikoha saanud Igor Pugatðov (Kohtla-Järve) võitis nooleviske ning oli korvpallis ja lauatennises kolmas. Teise koha sai stabiilse esinemisega Andrus Kurs (Kohtla-Nõmme), kellele läksid kirja saalihoki karistuslöökide kolmas, lauatennise neljas ja vabavisete viies koht, mis andsid kokku 80 punkti. 78 punktiga oli kolmas Hillar Neiland (Jõhvi), kes oli teine korvpalli vabavisetes ja kolmas noolevisetes.

Naistest sai kindla esikoha lauatennise ja noleviske võitnud ning vabavisetes teine olnud Laine Tops (Püssi), kes kogus 114 punkti. 100 punktiga oli teine Valentina Kullamägi (Kohtla-Järve) ja kolmas koht kuulus 86 punktiga Jõhvi esindajale Lilia Schmidtile.

Osavusmängude protokoll: https://sportiv.ee/protokoll/35plussosavus_090410pr.htm
Pildid: http://pildid.sportiv.ee/thumbnails.php?album=1319
35+ mängude infoleht: https://sportiv.ee/index.php?2/7432

Kolmanda alana on 28. aprillil kavas Kohtla-Järvel mälumäng.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: