20.10.2009
Orienteerumine

Orienteerumishooaja lõpetas Jõhvika maraton

78 vaprat osales laupäeval Pannjärvel toimunud Jõhvika maratonil.

Pikimal, 24 kontrollpunktiga ca 17 km pikkusel rajal oli kiireim M35 klassi võitja Dmitri Svet (Tallinna SRD SK), kolm järgnevat kohta kuulusid aga M21 klassis RSK Jõhvikas klubile kolmikvõidu toonud orienteerujatele, kelleks olid Allan Roosimägi, Karmo Kübarsepp ja Mikk Põdra.

Teisel rajal (19 kp, 11,4 km) oli idavirulastest parim Mati Randoja, kes klassis M55 sai kolmanda koha. Selle raja läbis Ida-Virumaa naistest ainsana Piret Niglas, kes klassis N35 oli kolmas.

Kolmanda raja (14 kp, 8,2 km) parim idavirulane oli Paul Nestor, kes võidutses klassis M16 (selles klassis oli teine Mikk Rooden ja kolmas Ranel Laht). Sellel rajal tegi ka väga hea jooksu N16 klassi võitja Mariethe-Piret Niglas, kes näitas 33 osaleja seas päeva kuuendat aega, talle järgnesid päeva seitsmenda ajaga klassi N55 kiireim Aime Mõik ja klassis N16 Niglase järel teise kohaga leppima pidanud Jonne Rooma. Klassivõidu sai idavirulastest veel narvalane Olga Jakovleva, kes võitis klassis N45. Klassis N55 oli kolmas Anne Jundas.

Tulemused: http://www.tlu.ee/~ekukk/2009/maraton_results.htm

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: