07.10.2015
Orienteerumine

Ööorienteerumine kogub populaarsust

Eelmisel aastal Toilas esmakordselt peetud Ida-Virumaa ööorienteerumine toob sel aastal neljapäeval Pannjärve radadele arvukalt osalejaid.

Võistlejaid jagub kõiki kaheksasse võistlusklassi ja ka vabarajale, kuid kõige arvukam on meeste põhiklass M21, kus 5,5 km ja 15 kontrollpunktiga rajale pani end kirja koguni 12 võistlejat. Kohal pole küll eelmise aasta võitjat Mikk Põdrat, kuid kohal on eelmise aasta hõbe Robert Peets ja pronks Allan Roosimägi, kelle selle aasta võidumõtteid segab kindlasti kõige rohkem teadmine, et kohale on lubanud tulla ka Tiit Pekk, kes endises kodumaakonnas startides teistele eriti sõnaõigust pole andnud. Kohal on ka selle aasta Ida-Virumaa meister orienteerumises Karmo Kübarsepp, kes eelmisel aastal  ööorinteerumisel ei startinud.

Naiste põhiklassis N21 on rada sama pikk kui meestel, kolme osaleja seas läheb favoriidina rajale Eesti noortekoondislane suusaorienteerumises Jonne Rooma, kes on ka esimese Ida-Virumaa ööorienteerumise võitja. Kohal on ka eelmise aasta hõbe Merje Meerits.

Stardiprotokoll: http://www.rskjohvikas.ee/2015/OOstart.pdf

Kokku pani eelregistreerimisel end kirja 37 orienteerujat. Igal rajal on korraldajad jätnud ka mõned vabad stardikohad, kuid neid on piiratud arv.

Start ja finið neljapäevasele võistlusele on pumbajaamade tee alguses. Tähistus starti algab Pannjärve Puhke-ja Spordikeskuse juures.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: