05.11.2008
Raha

Oodatakse Kultuurkapitali preemiate kandidaate

Eesti Kultuurkapital koostöös Ida-Viru maavalitsusega kuulutab välja kultuuripreemia Kultuuripärl ning aastapreemiate kandidaatide esitamise Ida-Virumaa maakonnas.

Preemiate kandidaatideks võib esitada maakonnas tegutsevaid  füüsilisi isikuid, mittetulundusühinguid, riigi- või kohaliku omavalitsuse asutusi ja teisi organisatsioone, kellel on silmapaistvaid teeneid oma maakonna kultuuri- ja spordielu edendamisel.

Peale Kultuuripärli 20 000 krooni suuruse preemia antakse välja aastapreemiad kultuuri- ja spordielu eri valdkondades. Kultuuripärli preemia ja valdkondlike aastapreemiate kandidaate võivad esitada kõik soovijad kuni 20. novembrini.

Ettepanekud tuleb esitada Eesti Kultuurkapitali Ida-Virumaa ekspertgrupile (Hariduse 3, 41534 Jõhvi, e-post idavirumaa@kulka.ee) vabas vormis avaldusena, milles on kirjas: kandidaadi isikuandmed (täpne nimi, isiku- või registrikood, aadress, kontakttelefon), loomingulised saavutused mööduval perioodil, põhitöökoht ja kehtivad stipendiumid ning esitaja kontaktandmed.

Preemiad antakse kätte Jõhvi kontserdimajas Eesti Kontserdi aastalõpukontserdil 30. detsembril kell 19.

Kultuuripärleid on Ida-Virumaal välja antud kaks, 2006. aastal sai selle dirigent Anatoli Ðtðura ning eelmisel aastal pälvis tunnustuse maakonna legendaarne spordijuht Valdek Murd.

Eelmine:
Järgmine: