19.10.2007
Raha

Oodatakse ettepanekuid Kultuurkapitali preemiatele

Eesti Kultuurkapitali nõukogu algatas 2006. aastal maakondliku kultuuripreemia „Kultuuripärl“, mille eesmärk on tunnustada ja innustada loomeinimeste erialast pühendumist maakondades. Preemia kandidaadiks võib esitada maakonnas tegutsevaid loomeinimesi, mittetulundusühinguid, riigi- või kohaliku omavalitsuse asutusi ja teisi organisatsioone, kellel on silmapaistvaid teeneid kultuuri- ja spordielu edendamisel või kes on selle aasta loomingulise saavutusega rikastanud maakonna kultuurielu.

Lisaks Kultuuripärli 20 000 kroonisele preemiale annab Kultuurkapitali Ida-Virumaa ekspertgrupp välja 8-10 aastapreemiat erinevates kultuuri- ja spordielu valdkondades.

Kandidaate Kultuuripärlile ja valdkondlikele preemiatele võivad esitada kõik soovijad  hiljemalt 20.novembriks 2007.a. Ettepanekud tuleb esitada Eesti Kultuurkapitali Ida- Virumaa ekspertgrupile avaldusena (Rakvere 14, Jõhvi 41532, e-post idavirumaa@kulka.ee) vabas vormis, milles on märgitud:
– kandidaadi isikuandmed (täpne nimi, isiku- või registrikood, aadress, kontakttelefon);
– loomingulised saavutused;
– põhitöökoht ja kehtivad stipendiumid;
– esitaja kontaktandmed.

Aastapreemiate pidulik kätteandmine toimub Jõhvi Kontserdimajas Hennessy ja Eesti Kontserdi aastalõpukontserdil  30. detsembril kell 17. 

EKK

Eelmine:
Järgmine: