Oodatakse elu esimesele jooksu- ja orienteerumisvõistlusele

Ida-Virumaa spordiliidu eestvedamisel käivitatud sari “Minu esimene võistlus – MEV” jätkub pärast väikest pausi jooksuvõistlusega.

Teisipäeval, 22. aprillil Kiviõli mäe juures asuva stardipaigaga võistlusele oodatakse kõiki, kes pole varem avatud võistlustel jooksmises osalenud. Valida saab kahe distantsi vahel 1 km ja 2,5 km. Start on avatud kella 18-18.45ni. Igaüks stardib endale sobival ajal. Kell 18.30 on väikestele lastele tillujooks, kus aega ei võeta, kuid milles osalejad saavad suu magusaks.

Korraldajate sõnul võivad startida ka need, kes tahaksid sel võistlusel oma jooksuhooaega avada, ainult medalitele ja MEV arvestusekorrale varem jooksmises võistelnud sportlased ei pretendeeri.

MEV+ (rahvaspordiüritused, kus koos saavad võistelda nii puuduva kui ka suure võistluskogemusega sportlased) raames saavad kõik soovijad osaleda jooksuvõistlusel sel reedel, kui kavas on Püssi seeriajooksu esimene etapp.

Juba 1. mail on Jõhvi gümnaasiumi juures võimalik osaleda MEV etapil orienteerumises. MEV+ orienteerumise võistlus peetakse RSK Jõhvikas neljapäevakute raames 8. mail Vokas.

Lisainfot sarja kohta saab Ida-Virumaa spordiliidu kodulehelt www.sportiv.ee. Seni on peetud sarjas võistlused suusatamises, sulgpallis, lauatennises. Nelja osaluskorraga juhivad osalustabelit Andrus Kurs ja Eike Mällo. Kolm osaluskorda on kirjas neljal võistlejal. Kokku on sarja võistlustel osalenud 135 inimest.

www.sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: