05.01.2008

Oodatakse 2008. aasta rahva-ja tervisespordi üritusi

2008. aasta märtsis on ilmumas „Rahva- ja tervisespordiürituste kalender 2008“. Kalendri tiraaþ on 40 000 eksemplari ning kalender levib tasuta. Koostajad on alustanud kalendri kokku panemisega ning selleks ootame ka teie abi, et kalender tuleks võimalikult täpne ja laiapõhjaline. 2007. aasta kalendris leidis kajastamist ligi 700 üritust.

Palume teil saata ettepanekud, milliseid üritusi soovite omalt poolt kalendris kajastada. Seejuures soovitame järgida põhimõtet, et tegemist oleks tõepoolest igale spordisõbrale avatud üritustega (à la rahvajooksud, suusa- ja rattasõidud jms). Eelistatult jõuavad kalendrisse järgmised alad: jooksmine, rattasõit, mägirattasõit, kepikõnd, käimine, suusatamine, ujumine, triatlon/duatlon, orienteerumine, rulluisutamine, firmaspordi-alased ettevõtmised, aeroobika, bowling/keegel, uisutamine, matkamine, võimlemine, traditsioonilised mängud jne. Lõpliku valiku avaldatavate ürituste kohta langetavad kalendri koostajad.

Ida-Virumaa ürituste korraldajatel palume saata info Ida-Virumaa spordiliitu aadressil info@sportiv,ee, kasutada võiks 2008. aastal toimuva ürituse kalederplaani lisamise vormi (*.xls). Mõistagi saavad need üritused lisatud ka sportiv.ee kalendrisse.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: