06.09.2009
Male

Olli-turniiri võitis Volodin

5. ja 6. septembril Uuskülas toimunud 74 osavõtjaga Lembit Olli mälestusturniiri kiirmales võitis Aleksandr Volodin, kogudes 8 punkti üheksast võimalikust. Volodinile oli see esimene võit turniiri 9-aastase ajaloo jooksul. Varem on kohtlajärvelane tulnud kaks korda teiseks ja korra kolmandaks. Volodin võitis ka laupäeva õhtul kavas olnud välkturniiri.

Põhiturniiril saavutas teise koha saavutas 7,5 punkti kogunud Peterburi maletaja Kirill Annenkov, kolmandaks jäeti narvalane Vjatðeslav Sõskov, kes kogus Annenkovist pool punkti vähem. Sõskov oli kolmas juba kolmandat turniiri järjest, kusjuures enne seda ta 2006. aasta turniiri võitis.

Naistest saavutas kuuendat korda esikoha 5,5 punkti kogunud Tatjana Fomina, kes võitis naistest ka Eesti Spordiveteranide liidu meistrivõistluste arvestuses, mida peeti 1959. a ja varem sündinud mängijatele. Meestest oli ESVLi meistrivõistluste arvestuses kolm paremat kohtlajärvelane Sergei Neff (kolmekordne Olli-turniiri võitja kogus sel aastal 6 punkti, mis andis 10. koha), Endel Kivioja Pärnumaalt ja esimese, 2001. aastal peetud Olli-turniiri võitja Leonid Peleðev Narvast.

Põhiturniiri protokoll: http://www.maleliit.ee/mk/idaviru/2009/oll_u.htm
Välkturniiri protokol: http://www.maleliit.ee/mk/idaviru/2009/oll_u_valk.htm

Pildid: http://pildid.sportiv.ee/thumbnails.php?album=1027

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: