22.02.2009
Male

Õhtul natuke edukas vaid Katrina Korban

Rakveres toimuvatel Eesti meistrivõistlustel oli pühapäeval kavas kaks vooru, kui hommikul toimunud 3. voorus said idavirulased kolme peale 1 punkti, siis õhtuses 4. voorus suutis ainsana nulli vältida Katrina Korban.

Kui 3. voorus viigista Korban valgetega Mai Narvaga, siis 4.voorus sai ta samuti valgete malendite juhina viigi kätte Triin Narvalt.

4. vooru järel juhib täiseduga Valeria Gansvind, kellele Korban kaotas avavoorus. 3,5 punktiga on teine hiljuti Jõhviski mänginud Tuuli Vahtra. 3 punkti omavad Regina Narva ja Leili Pärnpuu. 2 punkti peal olevad Katrina Korban ja Triin Narva jagavad 5.-6. kohta.

Esmaspäeval kell 15.30 algavas viiendas voorus on mustadega mängiva Korbani vastane Kersti Kõrge, kel seni kolme kaotuse kõrval kirjas vaid üks viik.

Meeste turniiril kaotasid neljandas voorus mõlemad kohtlajärvelased, Aleksandr Volodin kaotas mustadega liidriks olevale Tarvo Seemanile ning Sergei Neff jäi valgetega alla Andrei Ðiðkovile. 

Nelja vooruga on Volodin saanud 2 punkti (jagab Ilja Vovkiga 5.-6.kohta) ja Neffil on kirjas 1 punkt (jagab Pavel Vorobjoviga 8.-9. kohta). Liidriks olev Tarvo Seeman on võitnud kõik partiid, teisel kohal oleval tiitlikaitsjal kaido Külaotsal on 3 punkti. Viiendas voorus on Volodin ja Neff vastamisi omavahel, kusjures Volodinil on valged nupud.

Erileht: http://www.maleliit.ee/tabelid/2009/EEMV/index.php

Sportiv.ee

 

Eelmine:
Järgmine: