11.01.2015
Suusatamine

Noorte meistrivõistlustelt kuld, hõbe ja pronks

Laupäeval Otepääl peetud Eesti meistrivõistlustel vabatehnikasõidus said idavirulased igat karva medali.

Neidudel oli kavas 5 ja noormeestel 10 km distants eraldistardist ehk sõideti vastavalt kaks ja neli 2,5 km pikkust ringi.

Päeva napima esikoha sai Vane Vähk (Alutaguse SK/Illuka), kes M16 klassis edestas lähimat konkurenti 1,9 sekundiga. Kusjuures kogu distantsi liiguti sekund-sekundis. Avaringi järel oli tagantulija eelist kasutanud Vane Vähi kaotus 1,4, teise ringi järel oli Vane saanud sisse 6,7 sekundilise edumaa, kuid ring hiljem oli sellest järel vaid 1,4 ja lõpuks siis lisandus veel 0,5 edusekundit. Samas klassis sai Narva juurtega, kuid Otepää Karupesa Teami esindav Mart Vðivtsev 6. koha, võitja klubi ja vallakaaslane Daniel Kaðirov oli 43 osaleja seas 12.

Hõbeda sai klassis N16 Aveli Uustalu (Alutaguse SK/Illuka), kelle kaotust võitjale kogunes 42,1 sekundit, kuid lähimat konkurenti edestas ta 3,1 sekundiga. 46 osaleja seas oli Veronika Kaldma (Alutaguse SK/Alutaguse) 12.

M18 klassis oli kolmas Kaarel Karri (Iisaku Marguse SK). sama küla mees, kuid Alutagus eSKd esindav Rico Jaanipere oli 9., Narva SK Energia/Äkke SK esindaja Marko Koskinen 11. ja Kaivo-Mart Kangro (Alutaguse SK) 13. Selles vanuseklassis oli 38 osalejat.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: