04.11.2015

Nominentideks said Toomel, Semtðenkova ja Pannjärve seeriajooks

Ida-Virumaa spordiliidu juhatuse kolmapäevasel koosolekul valiti Ida-Virumaa nominendid spordiliidu Jõud konkursile “Aasta tegija”.

15 maakonna spordiliitu ühendav spordiliit Jõud ootas maakondadelt parimate nominente kolmes kategoorias.

Noortetreeneri kategoorias pälvib Ida-Virumaal tunnustuse Kohtla-Järve spordiklubi Fööniks treener ja eestvedaja Tatjana Semtðenkova, kelle õpilased on sel aastal sportaeroobikas tulnud Eesti meistriks ja karikavõitjaks, saanud auhinnalisi kohti rahvusvahelistel võistlustelt ning kuuluvad ka Eesti koondisesse, kes sel nädalal võistleb Portugalis Elvase linnas toimuvatel Euroopa meistrivõistlustel. SK Fööniks eestvedamisel on Ida-Virumaal üheksa aastat korraldatud Eesti suurimat sportaeroobikavõistlust, Kohtla-Järve Open Cup”i, kus sel aastal osalesid üheksa riigi sportlased.

Aasta tegijaks kohaliku sporditöö edendaja kategoorias valiti Taavi Toomel, kes teeb sporditööd Mäetaguse ja Iisaku vallas ning lisaks jõuab veel juhtida ka Alutaguse koolispordi ühendust. Nii veebruari lõpus, märtsi alguses Pärnumaal peetud Eesti valdade talimängudel kui ka juulikuus Saaremaal toimunud Eestimaa mängudel sai Toomel astuda poodiumile ühes kategoorias kahel korral, sest väikevaldade arvestuses sai Mäetaguse nii talvel kui ka suvel esimese ning Iisaku oli talvel teine ja suvel kolmas.

Aasta parimaks piirkondlikuks spordisündmuseks valiti Pannjärve murdmaajooksusari (eestvedaja Margit Ahu), mis näitas kohe esimesel korraldusaastal tugevat elujõudu ja sai osalejatelt tugeva positiivse tagasiside osaliseks ning oli loogiliseks täienduseks SK Murakas poolt juuni alguses korraldatud esimesele ümber Kuremäe kloostri jooksule.

Nimetatud saavad oma tiitlid kätte 5. detsembril Türil toimuval Eestimaa spordiliit Jõud aastalõpupeol.

Ida-Virumaa spordiaasta paremad valib juhatus detsembrikuu lõpus ja neid autasustatakse jaanuarikuus toimuval vastuvõtul.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: