26.03.2009
Suusatamine

Niglase auhinnavõistlus läks korda

Esmakordselt toimunud Piret Niglase auhinnavõistlused suusavahetusega sõidus võitis põhidistantsil Avinurme suusaklubi esindaja Rainer Järvelaid.

Meeste ja noormeeste 6+6 km sõidus oli kiireim veel A-klassi kuuluv Rainer Järvelaid ajaga 34.15, edestades meeste võitjat, kohtlajärvelast Karmo Kübarseppa 26 sekundiga. Meestest oli teine Tartut esindav Kohtla-Nõmme juurtega Priit Rooden, kes põnevas lõpuheitluses alistas Saue SK sportlase Marko Pruusi.

Poiste B-klass ja meesveteranid sõitsid 3+3 km ning kiireim oli B-klassi võitja Martin Nassar spordiklubist Põhjakotkas, tema vanuseklassis oli teine Silver Selliov Illukalt ja kolmas Simo Jaanipere Iisakust. Meesveteranide võitja oli sel distantsil üldjärjestuses neljandana lõpetanud Margus Sellik (Iisaku), järgnesid Aivar Parfojev (Avinurme) ja Ivar Rooma (Toila).

Naiste klassi põud annab tunda ka Ida-Virumaal ning nii näitas 1,7 km + 1,7 km peal õrnema soo esindajatest kiireimat aega alles D-vanuseklassi kuuluv Jonne Rooma. Selle distantsi teised võitjad: Virje Laht (Kohtla-Nõmme; TE), Vane Vähk (Illuka; PE), Tair Tooming (Avinurme; PD), Kätlin Stepanitðeva (Illuka; TC), Mikk Rooden (Kohtla-Nõmme; PB), Renna Vist (Kohtla-Nõmme; TB) ja Kadre Maalma (NV).

Kokku osales võistlusel 51 sportlast. Võistlusele nimeandja Piret Niglase sõnul on võistlus kavas teha traditsiooniliselt aktiivse suusahooaja lõpus ning võistlusviis valitakse sõltuvalt lumeoludele.

Protokoll: www.sportiv.ee/protokoll/piretniglas_260309pr.xls
Aleksandr Komðini pildid: http://pildid.sportiv.ee/thumbnails.php?album=726
K-Nõmme SK pildid: http://pildid.sportiv.ee/thumbnails.php?album=728
Sportiv.ee pildid: http://pildid.sportiv.ee/thumbnails.php?album=757

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: