30.12.2009

Neli valda osalevad valdade mängude eelturniiridel

Eesti valdade XVIII talimängude eelturniiridel osalevad Ida-Virumaalt Jõhvi meeste korvpallis, males, kabes ja lauatennises, Toila meeste ja naiste korvpallis, lauatennises, Mäetaguse meeste korvpallis, kabes ja males ning Maidla meeste korvpallis. Ainus ala, kus eelvõistlused ei toimu, on suusatamine ja sel alal võivad 27.-28. veebruaril Väike-Maarjas toimuvatel finaalvõistlustel osaleda kõik soovijad.

Toila korvpallinaiskond mängib 23. jaanuaril Raplas ning nende konkurentideks on lisaks Rapla vallale, Tartu, Tähtvere, Jõgeva, Tamsalu, Märjamaa ja Kose vald. Finaalturniirile pääseb sellest, nagu ka teisest alagrupist kolm paremat naiskonda.

Meeste korvpallis pääsesid eelmiste võistluste neli paremat (Väike-Maarja, Haljala, Rae ja Tabivere) otse finaalturniirile, ülejäänud 12 finaalturniiri kohale võisteldakse 16. (või 17.) jaanuaril kuues alagrupis ja iga alagrupi kaks paremat pääsevad edasi. Kas neljast osalevast Ida-Virumaa vallast mängivad Vokas, kus Maidla ja Toila vastaseks on Kose, Ambla I, Raasiku ja Saare vald. Mäetaguse sõidab Lääne-Virumaale, kus nende vastasteks on Tamsalu, Viimsi, Torma, Kohila ja Kambja II. Jõhvi vastasteks Kernus on Kernu, Paikuse, Juuru, Saue ja Karksi.

Mäetaguse male ja kabe võistkonnad lähevad 16. jaanuaril Lähtesse, kus nende vastasteks on mõlemal alal lisaks Tartu vallale Saarde ja Suure-Jaani ning lisaks osalevad males Saku ja Sõmerpalu ning kabes Tabivere. Edasi pääseb mõlemal alal kolm paremat võistkonda. Sarnaselt korvpallile mängivad ka Jõhvi male, kabe ja lauatennise võistkonnad Kernus, kus nad kohtuvad kõigil kolmel alal Kernu, Kiili ja Tarvastuga ning lisaks osaleb males Kohila, kabes Kehtna ning lauatennises Haljala ja Väike-Maarja. Males ja kabes pääseb jätkama kolm võistkonda, lauatennises saab edasi neli paremat.

Valdade talimängude info: http://www.joud.ee/est/g78s1364

Samal ajal peetakse Paides linnade talimänge ning selle võistluse info asub aadressil http://www.joud.ee/est/g78s1365. Linnade talimängudel eelturniire ei ole.

Sportiv.ee

 

Eelmine:
Järgmine: