05.08.2016
Disc-golf

Neli päeva kestvad meistrivõistlused said alguse

Eesti meistrivõistluste esimene päev Mäetagusel on selja taga ning nagu oodata oli, siis seisud järgmisteks päevadeks on väga põnevad.

Avatud divisjonis tegi parima tulemusena -5 (60 viset) Martin Rotmeister (Pärnu discgolfiklubi Hole-in-One/Prodigy Europe). Teist kohta jagavad -4-ga Silver Lätt (Chilli Disc Golf/Prodigy Europe), Sander Evisalu (Drive IN) ja Siim Isup (Chilli Disc Golf). Edasi tuleb juba väikeste vahedega palju jälitajaid. Ida-Virumaa edukaimana on Hristo Neiland 69 viskega (+4) 35.-41. koha jagajate hulgas. Kokku on selles klassis 107 võistlejat.

Naiste divisjonis tegi parima tulemuse Kristin Tattar (Pärnu discgolfiklubi Hole-in-One/Prodigy Baltic). Tulemuseks oli +7. Teisel kohal on Liis Päid +10-ga ning kolmandat kohta jagavad Madli Vaht ja Virge Andre +11-ga (kõik kolm jälitajat on Nõmme discgolfiklubist Drive in). Ohustavas kauguses on veel päris suur hulk naisi. 17 naise seas idavirulasi ei ole.

Masters divisjonis tegi hea tulemuse Alar Lepikult (Nõmme discgolfiklubi Drive in), tulemuseks 0. Raimo Kimmel (Team Discsport) on teisel kohal +1-ga ning Viljar Rebane (Pärnu discoglfiklubi Hole-in-One) on kolmas tulemusega +2. Idavirulastet on Ago Sambla (+13) 9., kokku on selles klassis 15 võistlejat.

Grandmasters divisjonis juhib esimese päeva järel Jaanus Väljamäe (Keila discgolfiklubi Keila Mets) +4-ga.Meelis Viinalass (Annikoru discgolfiklubi) on +8-ga teisel kohal ning kolmandat kohta jagavad +11-ga Vahur Roht (Viljandi Ketas) ja Tõnu Talimaa (samuti Viljandi Ketas). Kaheksa osaleja seas seitsmes on Hillar Neiland (+15).

Päeva parima tulemuse tegi kuni 19 aastaste juuniorite klassist Antero Noor (Aegviidu spordiklubi KAKK/Prodigy Baltic). Tulemuseks -7. Albert Tamm (Chilli Disc Golf/Latitude64 Baltic) on teisel kohal -4-ga. Jako Isup on kolmas tulemusega +2. Idavirulasi selles klassis kaheksa võistleja seas ei ole.

Kuni 16 aastaste juuniorite klassis juhib Kasper Pisa (Hiiumaa discgolfiklubi Dagö DG) +2-ga. Teisel kohal on Maico Rimmel (Chilli Disc Golf/Latitude64 Baltic) +7-ga ning kolmandal kohal on Mark Eemil Mustonen (Aegviidu spordiklubi KAKK/Prodigy Baltic) tulemusega +12. Neljandal ehk viimasel kohal on Allain-Marco Anton (+19).

Päeva jooksul visati ka hole-in-one Riho Rogovi poolt.

Reedel mängitakse jälle Mäetaguse rajal, laupäeval-pühapäeval jätkuvad võistlused Pannjärvel.

EDGL/Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: