29.12.2009
Suusatamine

Neli idavirulast esikolmikus

Teisipäeval Pannjärvel peetud ETV-Swedbanki noorte suusasraja esimesel etapil jõudsid esikolmikusse neli idavirulast, neist Sillamäe suusaklubi poisid tegid kingituse teisipäeval 50aastaseks saanud treener Aleksandr Gorodnitðevile. Kokku sai etapil aja kirja 510 suusatajat. Kohal oli ka selle aasta Eesti parim meessportlane Andrus Veerpalu, kelle kaks last Andres (M16) ja Anette (N14) said omas klassis esikoha.

Idavirulased esikohta ei saanud, teised olid Kaarel Karri (Iisaku SK Margus) klassis M12, Darja Jurlova (Narva Äkke SK/Energia SK) klassis N18 ja Aleksandr Maslennikov (Sillamäe SK) klassis M20.

Kolmas oli sillamäelane Aleksandr Hlobõstin klassis M15. 

Kuna enamus klassides (va M ja N20) anti medalid ka 4. ja 5. koha saanud võistlejatele, siis idavirulastest said medali ka neljanda koha saanud Tair Tooming (Avinurme SK) klassis M13 ja Vane Vähk (Alutaguse SK/Illuka) kõige nooremas ehk M11 klassis, kusjuures kui esikolmikule on see viimane aasta selles klassis võistelda, siis Vane Vähk saab seda teha ka tuleval aastal.  

Viienda koha eest sai medali ka Jonne Rooma (Alutaguse SK/Toila) klassis N13 ning Janari Rajas (SK Margus) kõige osavõturohkemas, 60 osalejaga M18 klassis. Viies oli, kuid medalit ei saanud U20 klassis võistelnud  Kiviõli SK esindaja Tomas Kaurson.

Kuuenda koha sai Mart Vðivtsev (Äkke SK/Energia SK) klassis M11. Seitsmes oli tema klubikaaslane Kristjan Koskinen klassis M16 ning ka Avo Sambla (Alutaguse SK/Illuka) klassis M20.

Tulemused: http://www.suusaliit.ee/static/events/1398_2010_MS_NOKS_tulemused.pdf
Sinna kataloogi tulevad pildid: http://pildid.sportiv.ee/index.php?cat=62

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: