03.09.2009
Kergejõustik

NB! Numbreid on võimalik kätte saada juba reedel!

Laupäeval toimuvale Jõhvi rahvajooksule kestab soodusregistreerimine veel neljapäeval ja reedel. Neljapäeva kella 10.10 seisuga on end võistlusele kirja pannud 211 jooksjat. NB! 1,5, 5 ja 10 km võistlejad – kellel on võimalus, see võib osalustasu maksta ja numbri saada juba reedel kella 15-21ni Jõhvi spordihalli valvelauast, nii saate võistluspäeval keskenduda vaid jooksule ja autasustamisele.

1,5 km jooksule on registreerunud 86 jooksjat, neist kell 12.00 algavale tüdrukute ja N60+ klassi jooksule on kirja pannud 40 ning kell 12.30 algaval poiste ja M70+ jooksule on kirjas 46 jooksjat.

5 km distantsile on registreerunud 56 ja 10 km põhijooksule 50 jooksjat. Tillujooksjaid on nimekirjas 21 ja liikumisharrastajaid 3.

Veidi infot jooksul osalejatele
1) Kuna lubab vihmasadu, siis pange end soojalt ja vihma eest kaitsvalt riidesse.
2) Eelregistreerunud teadlik jooksja vaatab stardiprotokollist oma võistleja numbri (seda saab teha hommikul ka internetist), ütleb sildiga “Eelregistreerijad” registreerimislauas osalustasu makstes oma rinnanumbri ja pärast tasu maksmist saab selle.
3) Need, kes kohapeal registreeruvad, peavad täitma osavõtjakaardi, seejärel otsima oma distantsi sildiga registreerimislaua, andma sinna arusaadava kirjaga täietud kaardi ja maksma osalustasu ning vastu saadakse rinnanumber koos haaknõeltega selle kinnitamiseks.
4) Jõhvi spordihallis riietusruumi (koos pesemisvõimalusega) kasutamine maksab 10 kr, WC kasutamine on tasuta.
5) Distantsi läbinud jooksjad saavad jooksust mälestuseks rinnanumbri ja finiðis ka vimpli. Lisaks saavad tillujooksjad ðokolaadi (kuna eelmistel aastatel läks tillujooks mõnel momendil vanemate mõõduvõtmiseks, siis sel aastal väikestele aega ei võeta ja lapsed saavad joosta mõnu pärast, mitte võidule).
6) Enne startimist tasub tutvuda raja skeemiga (nähtav ka käesoleva loo lõpus antud lingil), distantsil jälgida märgistust. Finiðisse jõudes pole mõtet finiðikoridoris hakata mööda jooksma, sellega tekitate vaid korraldajatele meelehärmi ja suurendate tõenäosust, et te olete üks nendes vähestest, kes finiðis igast jooksjast tehtava pildi peale ei jää.
7) Võistluspäeval tuleb kuulata informaatoriks oleva Jevgeni Sarri juttu, kes lisaks muule infole annab märku stardipaikadesse kogunemiseks ja ka võimalikest stardiaegade muutustest. Samuti saab tema suu läbi teada, millal on vastava distantsi autasustamine.
8) Lisaks jooksu vanuseklasside autasustamisele jääb võistluspäeva sisse Alutaguse kolmiküritusel 2009. aastal kõikidel etappidel osalenud võistlejatele väikeste suveniiride andmine, Alutaguse kolmikürituse 100 km klubi uutele liikmetele käiseembleemide andmine ning maakonna rulluisusarja paremate autasustamine
9) Pärast viimase autasustamise lõppu toimub loosimine, kus loosirattasse lähevad Ardis Spordilt sporditarbed, Põhjarannikult ajalehe tellimused, Jõhvi vallalt meened jms.
10) Võistluspäeva õhtul tasub vaadata internetist tulemusi ja oodata pilte. Võistlusprotokollid peaksid ilmuma võistlusjärgsel nädalal ajalehes Põhjarannik ja oktoobrikuu Jõhvi Teatajas.

Eelregistreerimisleht
https://sportiv.ee/protokoll/jrj050909eelreg.htm või https://sportiv.ee/protokoll/jrj050909eelreg.xls

Jooksu infoleht
https://sportiv.ee/index.php?2/4739

Alutaguse kolmikürituse erileht
https://sportiv.ee/index.php?2/2967

Radade kaart (joostakse päripäeva)
https://sportiv.ee/dokument/johvirahvajooks09_kaart.pdf

Põhijooksu ehk 10 km distantsi kirjeldus (Maris Nurm)
Mõistagi on distantsil ka suunaviidad

Start antakse Jõhvi Gümnaasiumi ja spordihoone kõrvalt staadionilt.

Rada suundub Jõhvi kontserdimaja juurde, sealt edasi Malmi tänavale, ajandusühistutest mööda kuni raudtee ülesõiduni (Viru vangla juures). Sealt paremale, suurele Jõhvi-Kose maanteele.

Mööda maanteed tuleb joosta otse, kuni enne Kose silti keerab rada paremale metsa paroodakihiga teele, siis läheb rada üle saepururajaks.

Mööda saepururada tuleb joosta kogu aeg otse kuni sõjaväeosani ja suure maanteeni, sealt edasi mööda maanteed ARKni ning siis vasakule Jõhvi parki.

Sealt esimene teeots kohe paremale ja kohe veelkord paremale kõige pargipoolsemale asfaltrajale Jõhvi pargis (NB! mitte mööda Pargi tn äärset kõnniteed, vaid pargis sees asuval teel), mööda seda kontserdimajani ja sealt Jõhvi pargi künkani ning edasi Puru teeni. Sealt jääb staadionini veel 500 m. Finið.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: