04.07.2006
Jäähoki

Narvast pärit mängija pääses NHLi

Narvas sündinud, viieaastaselt Soome siirdunud Leonid Komarovi mängijaõigused omandas NHL-i drafti kuuendas ringis Toronto Maple Leafs. Üldises pingereas valiti Komarov 180ndana, kirjutab Sportnet.

176 cm pikkune ja 83 kg kaaluv vasakukäeline ründaja on suurema osa elust veetnud Soomes ja omab ka sealset kodakondsust. Eelmisel hooajal mängis 19aastane mängija Pori Ässäti meeskonnas. Aastavahetuse ajal toimunud juunioride MM-võistlustel kuulus Komarov pronksisesse Soome meeskonda.

hockeydb.com statistika kohaselt mängis ta mullu Soome liiga põhiturniiril kaasa 44 Ässäti kohtumises, kus jõudis kolme värava ja kolme resultatiivse sööduni. Play-offides lisandus üks tabamus ja kolm söötu.

hockeysfuture.com hinnangu kohaselt on Komarov väike ja väle ründaja, kes ei ütle ära “mustast mängust” ja lööb tugevalt. Talle meedlib hoida litrit ja paikneda värava läheduses. Kuigi ta on mänginud ründajana kõiki kohti, on Komarovil raskusi rünnaku juhtimisega ja seepärast nähakse tema tulevikku äärel. Tippmängijaks saamisel peab noormees õppima kontrollima oma emotsioone.

Sportnet.ee

Eelmine:
Järgmine: