29.06.2018
Kergejõustik

Narvas toimub sporditäika

Teisipäeval, 3. juulil toimub Narva esimene spordiasjade kirbuturg, mis algab kell 17 Narva Kreenholmi staadionil. Kirbuturg toimub 5. Ida-Virumaa staadionimaratoni raames ning kestab kella 21.

Vähem kui nädala pärast toimuv kirbuturg „ Kapid tühjaks“ on mitmes mõttes eriline. „Tegemist on temaatilise kirbuturuga, kuhu on müügiks oodatud just spordiga seotud asjad – spordiriided ja varustus. Müüjatele on see võimalus leida uus omanik ebavajalikele asjadele, mis võtavad kapis ruumi ning ostjad saavad mõistliku hinnaga uue spordivarustuse. Eriline on ta veel selle poolest, et kirbuturg toimub vabas õhus ehk Narva Kreenholmi staadionil ja argipäeva õhtul,“ kommenteeris üks kirbuturu korraldajatest Anna Markova.

Kirbuturul kauplemiseks tuleb eelnevalt broneerida müügikoht. Broneerimissoovi võib edastada e-kirjaga aadressile mtu.loomeloom@gmail.com või helistades 5396 5130, müügikohta saab broneerida ka ürituse Facebooki lehel: www.facebook.com/events/143725633067174.

Kirbuturg toimub koostöös 5. Ida-Virumaa staadionimaratoniga. Viies Ida-Virumaa staadionimaraton on terve ööpäeva kestev spordiüritus, mis lisaks jooksmisele pakub osalejatele ja pealtvaatajatele hulganisti muid tegevusi. Lisaks kirbuturule toimub ürituse raames  RoRo staadionikontsert ning saab proovile panna oma oskusi vibulaskmises.

sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: