09.11.2006
Male

Narvas algas heatasemeline noorteturniir

Kolmapäeval algas Narvas teistkordselt toimuv maleturniir, millest võtavad osa kuue riigi seitse võistkonda. Esimeses voorus pidid vastaste paremust tunnistama nii Eesti I kui ka Eesti II.

Eesti I kaotas eelmise turniiri pronksile, Peterburi võistkonnale 2:8, Eestile tõid võidupunkti Aleksandr Volodin Kohtla-Järve SK Valge Ratsu ja Triin Narva Tallinna SK Reval Sport.

Eesti II ehk veidi täiendatud Narva koondis jäi 4,5:5,5 alla Lätile, võidupunktid Narva SK Maletäht esindajalt Aleksandr Oravalt ja pealinna maletajalt Anna Lapiduselt, viigi said kätte Nikolai Kunitsõn (Tallinn) ning narvalased Oleg Nikulin, Marina Safjanova, Nika Divonina ja Kristina Orlova.

Loosi tahtel läksid kohe esimeses voorus vastamisi eelmise aasta turniiri kaks paremat ning tulemusega 5,5:4,5 alistas esikohta kaitsev Poola Leedu. Soome oli mänguvaba.

Igas võistkonnas on viiest vanuseklassist (U18, U16, U14, U12, U10) üks noormees ja neiu. Mängitakse ajakontrolliga 1.30 mõlemale mängijale ja iga käigu eest lisatakse 30 sekundit. Matði võidu eest saab tabelisse 2, viigi eest 1 ja kaotuse eest 0 punkti.

Teises voorus on neljapäeval kell 10 vastamisi Soome – Poola, Leedu – Läti, Eesti II – Peterburi.

Lisainfo www.maleliit.ee ja www.maletaht.ee

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: