21.01.2008
Laskmine

Narvalased aitasid võita Soomet

Haapsalus toimunud juunioride Eesti-Soome maavõistluse õhkrelvadest laskmisest võitis Eesti koondis. Maavõistluse lõppseisuks jäi 44:44, ka esikohtade arv jagunes võrdselt – nii Eestil kui ka Soome sportlased 2 esikohta. Otsustavaks sai see, et 2. kohti oli Eestil 3 soomlaste 1 vastu. Eesti koondises oli viis Narva laskespordiklubi esindajat.

Narvalastest oli teise kohaga edukaim Dmitri Maksimov, kes kindlustas Eestile kaksikvõidu noormeeste õhupüstoli harjuses. Ta kogus 649,6 silma, kusjuures ta finaalseeria (93,6) oli võistluste parim.

Püssilaskjatest oli edukaim narvalane Jelena Potðeva, kes neidudest sai neljanda koha, kusjuures enne ebaõnnestunud finaalseeriat oli ta kindlalt kolmandal kohal. Samas harjutuses olid kuuendad Julia Soboleva ja Anton Otvagin ning seitsmes ehk neidudest viimane oli Valeria Ðkabara.

Samas toimunud Eesti juunioride meistrivõistlustel tulid narvalastest võitjateks neidude õhupüssis Jelena Potaðeva (kolmas Sofja Ðvan ja neljas Julia Soboleva) ning noormeeste õhupüssis Anton Otvagin. Noormeeste õhupüstoliharjutuses oli Dmitri Maksimov kolmas.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: