09.11.2014

Narva võitles, kuid võiduarvet ei avanud

Meeste esiliiga laupäevases ainsas mängus kohtusid Narvas kohalik AS Espak Narva/SK Energia ja Paide/Türi/Väätsa. Esimeses viies voorus väljakult kaotusega lahkunud Narva esindus ei suutnud ka kuuendal katsel punktiarvet avada, kui kolmes tasavägises geimis tuli allavanduda eelmise aasta parimale Paide/Türi/Väätsale.

Võõrustajad Kesk-Eesti võistkonnale midagi kergelt ei kinkinud, hoides vastasseisu kõigis kolmes geimis tasavägisena. Paide/Türi/Väätsa geimi siiski ei loovutanud, kirjutades 3:0 (22, 28, 25) võiduga tabelisse järjekordsed kolm punkti.

Pühapäevases esiliiga keskses mängus läksid Tartus vastamisi turniiritabeli esimene ja teine – Eesti Maaülikooli Spordiklubi ja TTÜ/Kiili. Võõrustajad ei suutnud Kiili võiduseeriat lõpetada, kui külalised kirjutasid tabelisse järjekordsed kolm võidupunkti. Üks vastasseis peeti ka Tallinnas ja Türil.  

Seitsmendas mängus teise kaotuse saanud Eesti Maaülikooli Spordiklubi jäi kodusaalis peetud turniiritabeli kahe esimese võistkonna kohtumises 1:3 (-22, -20, 23, -8) alla kaheksanda järjestikuse võidu saavutanud TTÜ/Kiilile. Tallinna Ülikool/VK Rakvere mängis koduväljakul 3:0 (11, 15, 19) üle AS Espak Narva/SK Energia ja Liider/Rae vald võõrsil 3:1 (17, 21, -18, 19) eelmise hooaja parima Paide/Türi/Väätsa.

 
Hooaega kaheksa võiduga alustanud Kiili esindus paikneb 23 punktiga turniiritabeli tipus. Liider tõusis tänase võiduga teiseks, kui seitsmest mängust on kogutud 18 punkti. Kolmandaks langenud Eesti Maaülikooli Spordiklubil on kirjas 16 silma. Paide/Türi/Väätsa jätkab 13 punktiga neljandal kohal ning Tallinna Ülikool/VK Rakvere 12 punktiga viiendal tabelireal.

Narva on 7 kaotusega viimasel, kümnendal kohal.

volley.ee/sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: