05.03.2016
Jalgpall

Narva United pääses finaali

Eesti saalijalgpallimeistrivõistluste poolfinaalis alistas Narva United FC mõlemas kohtumises Nõmme BSC Olybeti.

Kui 27. veebruaril Narvas sai Narva meeskond kindla 8:2 (4:0) võidu, siis nädal hiljem Kiilis peetud kordusmängus tuli võit raskemalt, seisuga 3:2 (1:1). Mängu kandis üle ohtuleht.ee ja oma tugeva kaasaelamisega torkasid silma Narva poolehoidjad.

Narva finaalivastane on Tallinna FC Cosmos, kes teises poofinaalis oli tiitlikaitsja Tallinna SK Augur Enemat meeskonnast parem mängudega 2:1.

Meistritiitli saamiseks on vaja vastane alistada kahes mängus. Seeria avakohtumine peetakse Narva spordikeskuses, mäng toimub pühapäeval, 13. märtsil kell 17.

Põhiturniiri lõpetas FC Cosmos neljandana ja Narva United FC sai kaheksa meeskonna seas play-off’i viimase, kuuenda meeskonnana. Samas oldi mõlemad meeskonnad vastastest paremad nii veerandfinaalis kui ka poolfinaalis, kusjuures Cosmos kaotas veerandfinaalis teatavasti Sillamäe SJK Dinale avakohtumise Sillamäel 3:6, kuid oma kodus võideti 9:2 ja pääseti kahe mängu kokkuvõttes 12:8 edasi. Narva United oli samal ajal Tallinna FC Anþist parem kodus 7:4 ja kuigi võõrsil kaotati 0:2, saadi edasi 7:6. 

Põhiturniiril kohtusid Narva United ja Cosmos kahel korra. 12. detsembril Viimsis võitis Comsos 3:1, kusjuures külalised lõid auvärava penaltist neli sekundit enne mängu lõppu. 23. jaanuaril Narvas lõppes mäng 2:2 viigiga, kusjuures kaks esimest väravat sündisid vähem mängu alguses vähem kui kahe minutiga, kui alguses läks Narva juhtima ja seejärel külalised viigistasid. 1:1 lõppenud poolaja järel läks Cosmos teise poolaja alguses juhtima, kuid Narva viigistas kiirelt ja 2:2 mäng lõppeski.

Narvas kohtusid nimetatud meeskonnad veel 16. veebruarilgi, siis oli kavas karikavõistluste poolfinaal, kus külalised läksid teisel minutil 1:0 juhtima ning mängu lõpus saadeti pall tühja väravasse ning Cosmos läks 2:0 võiduga karikafinaali.

Ida-Virumaa on saalijalgpalli meistriliiga finaalis esindatud teist hooaega, sest eelmisel kevadel mängis finaalis meistriliiga debütant Sillamäe SJK Dina, kes jäi mängudega 1:2 alla Augur Enemat meeskonnale.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: