11.03.2017
Jalgpall

Narva United FC läks finaalseeriat juhtima

Eesti saalijalgpallimeistrivõistluste finaalseeria esimeses kohtumises alistas Narva United FC tiitlikaitsja Tallinna FC Cosmose lisaajal 4:3. Kahe võiduni mängitava seeria teine kohtumine peetakse laupäeval, 18. märtsil Narva spordikeskuses.

Narva võitis poolaja Stansilav Bõstrovi (18.50) kauglöögist 1:0.

Teisel poolaja kuuenda minuti lõpus lõi alguses Vitali Andrejev 2:0, kuid kümmekond sekundit hiljem lõi värava ette valveta jäänud Cosmose mängija Aleksandr Petrov 2:1.

Teisest 20minutilisest poolajast oli mängitud 12.32 kui Erik Bader tegi hea individuaalse soorituse ja viist täpse löögiga Narva 3:1 juhtima. Tiitlikaitsja ei andnud aga alla ning 16 minutil suutsid nad  Ilja Krivoðei ja Stepan Tðernoussovi (10m karistuslöök) väravatest seisu viigistada 3:3 Allesjäänud normaalaja nelja minuti jooksul rohkem väravaid ei löödud.

Lisaaja 35. sekundil lõi Vitali Andrejev seisuks 4:3 ja kuigi Comsosel oli esimese lisaaja lõpus ja teise alguses kasutada 10m karustuslöök, siis rohkem väravaid ei löödud ja Narva sai 4:3 võidu.

Kohtumine on järelvaadatav aadressilt http://m.sport.ohtuleht.ee/792646/otsepilt-saalijalgpalli-eesti-mv-1-finaalmang-fc-cosmos-narva-united

Seeria teine mäng peetakse Narva 18. märtsil ja vajadusel kolmas kohtumine on samas 25. märtsil.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: