16.03.2014
Jalgpall

Narva Transil on nüüd oma fänniklubi

Jalgpalliklubi Narva Trans korraldas eile oma kodulinna kaubandus- ja meelelahutuskeskuses Fama piduliku koosviibimise, et kuulutada ametliku fänniklubi sündi, kirjutab Põhjarannik.

Sündmusega tähistati uue hooaja algust. Uus hooaeg peaks Transi presidendi Nikolai Burdakovi ja peatreeneri Valeri Bondarenko kinnitusel olema kindlasti eelmisest parem. Seda eelmist keeldusid nad eilsel uute lootuste peol demonstratiivselt isegi meenutamast.

Tuletame siiski meelde, et mullusel hooajal sattus Narva edukas meeskond koguni kõrgliigast väljalangemise ohtu. Burdakov vabandas eilsel kohtumisel pöidlahoidjate ees avalikult eelmise aasta pärast, öeldes kohalolijaile, et seda enam ei juhtu.

“Meeskond alustab hooaega uues koosseisus, kellest mitmed on kogenud mängijad. Loodame palju ka Narva noortele, kes iga järgmise mänguga tõstavad meie taset. See annab väikestele lastele tõuke intensiivsemalt jalgpalliga tegelda, sest nad näevad, et ka nii võib elus midagi saavutada,” ütles treener.

Fännikaart numbriga 1 anti pidulikult üle klubi põhimeeskonna kogenud ja ustavale fännile, endisele amatöörjalgpallurile Valeri Bolðakovile. Mees käib enam-vähem kõigil mängudel, tegemata välja isiklikku laadi takistustest, ütles Põhjaranniku korrespondendile klubi pressiesindaja Igor Rasstrõgin.

Valeri ise kasutas võimalust paluda, et lemmikklubi rajaks ometi kord kahel kodustaadionil tribüünide kohale varikatused, et fännidel oleks kergem halba ilma taluda.

Peatreener Bondarenko palus fänniklubilt ja kõigilt pöidlahoidjatelt üldse  omakorda toetust.

“Kergeid mänge meil ei tule, see on kindel,” tunnistas peatreener, lisades pisut hiljem: “Uuel hooajal kavatseb Narva Trans kasutada ründavat stiili.”

ILJA SMIRNOV

Eelmine:
Järgmine: