24.09.2007
Jalgpall

Narva Transi naiskond napilt neljas

Eesti naiste jalgpallimeistrivõisluste esiliigas pidi Narva Transi naiskond leppima kaheksa naiskonna seas neljanda kohaga.

Kindla esikoha sai Pärnu JK II, kes viimases voorus alistas kodus Narva Transi 4:0. Ebasobiva tulemusega lõppes narvalaste jaoks veel üks viimase vooru kohtumine, kus FC Kuressaare alistas võõrsil Nõmme Kalju 4:2.

Pärnu JK II sai esikoha 38 punktiga, võites 14st mängust 12 ja viigistades 2 mängus. Teisele kohale tõusis tänu viimase vooru võidule FC Kuressaare, kes tõusis ka tulevaks hooajaks meistriliigasse, kuna Pärnu JK II kui meistriliiga naiskonna duubel selleks õigust ei omanud. Nõmme JK Kalju sai 28 punktiga kolmanda koha ja pääsu meistriliiga üleminekumängudele. Narva Trans oli 27 punktiga neljas.

Narva Transi neljas koht on seda kurvem, et kogu hooaeg suudeti tabelis hoida medalikohta ja pärats viiendat vooru oldi koguni liider, sest ainsana omati täisedu, 6.-9. vooruni olid teisel kohal, 10. vooru järel langeti korra kolmandaks, et 11. vooru järel tõusta taas teiseks. 12. vooru viik tabeli teise poolde kuuluva Valga Warrioriga kukutas Narvalased taas kolmandaks ja kolmas oldi ka pärast eelviimast, 13. vooru.

Lõpuks teise koha saanud Kuressaare oli läbi hooaja tabelis neljas.

Meistrivõistluste kulg: http://jalgpall.struktuur.ee/1858

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: