29.02.2008
Jalgpall

Narva Trans palkas kaks lätlast ja läheb kokku FC Levadiaga

Narva Transi president Nikolai Burdakov teatas tänasel jalgpallihooaja avamisel, et meeskonnaga on liitunud lätlased Aleksandrs Abramenko ja Filips Mihailovskis, samuti Oleg Maksimov, Nikolai Lõsanov ja Aleksei Mamontov.

23-aastane poolkaitsja Aleksandrs Abramenko on endine Läti U21-koondislane, tema kaasmaalane Filips Mihailovskis aga kaitsja.

Nii kaitses kui ründes hakkama saav 24-aastane Nikolai Lõsanov esindas eelmisel hooajal Tartu Maag Tammekat, jagades kümne väravaga meeskonna parima väravaküti tiitlit.

22-aastane Aleksei Mamontov mängis varem samuti tartlaste eest Meistriliigas, kuid mullu osales Tartu Välk 494 eest Esiliigas. 22-aastane Oleg Maksimov on endine Eesti noortekoondislane, kes viimastel aastatel pallinud Soome madalamates liigades.

Trans vajas hädasti täiendusi, kuna eelmisel hooajal raudse keskkaitsepaari moodustanud Aleksandr Kulik ja Dmitro Dobrovolski on mõlemad meeskonnast lahkunud.

2x FC Levadia – Trans

Homme õhtul Eesti superkarikafinaalis kohtuvad FC Levadia ja Narva Trans lähevad vastamisi ka karikasarja veerandfinaalides. Poolfinaali pääseja selgitatakse välja ühe kohtumisega ning see toimub Eesti meistri Levadia koduväljakul.

Toimub ka Tartu-derby, kui FC Santos võõrustab JK Maag Tammekat.

Maag Tammeka duubel võtab vastu FC Flora ning Flora duubel mängib Tallinna Kaleviga.

Karikasarja 1/4-finaalpaarid:

Tartu Maag Tammeka II – FC Flora
Tartu FC Santos – Tartu Maag Tammeka
FC Levadia – Narva JK Trans
JK Tallinna Kalev – FC Flora II

SOCCERNET.EE/Sportnet.ee

Eelmine:
Järgmine: