03.07.2013
Jalgpall

Narva Trans kaotas 15. euromängu järjest

Jalgpalli Euroopa liiga esimeses eelringis peetakse täna paaride avamatðe. Esimese Eesti klubina oli võistlustules Narva Trans, kes võõrustas Lilleküla staadionil (Narva Kreenholmi areen ei vasta Euroopa Jalgpalliliidu nõuetele) Rootsi klubi Gefle. Trans kaotas 0:3.

Gefle asus juhtima 43. minutil, kui omaväravaga sai hakkama Aleksandr Dubõkin. 57. minutil lõi Mikael Dahlberg teise ja 93. minutil Jonas Lantto kolmanda värava. Ida-Virumaa klubi allajäämises polnud kahjuks mitte midagi üllatavat, sest nende tulemused eurosarjades on kohutavalt halvad.

Tegu oli Transi läbi aegade 31. eurokohtumisega ning 15. järjestikuse ja üldse 28. kaotusega. Lisaks on Transil kirjas üks viik (1996. aastal Gaziantesporiga) ja kaks võitu (2001 Elfsborgi ja 2006 Lokereni üle), kusjuures esimene neist oli tehniline 3:0 võit, sest Rootsi klubi kasutas esindusõiguseta mängijat.

11. hooaega järjest ja üldse 15. hooaega eurosarjas osalev Trans pole mitte kunagi avaringist edasi pääsenud. Et tänavu see ime korda saata, tuleb neil nädala pärast Rootsis peetavas kordusmängus alistada Gefle nelja väravaga.

Ohtuleht.ee

Eelmine:
Järgmine: