26.01.2008
Tennis

Narva tenniseturniiril pühapäeval kaks finaali

Enam kui nädalaega Narvas kestnud Euroopa tenniseliidu kalenderplaani kuuluv U14 vanuseklassi turniiri Narva Cup finaalidesse jõudsid kaks Venemaa, üks Läti ja üks Belgia esindaja.

Narva spordikeskuses kell 10 algavas poiste finaalis kohtuvad Belgia esindaja, turniiril esimest asetust omanud Kimmer Coppejans ja kuuenda asetusega Ilja Fomkins Lätist.

Coppejans alistas 1/16 finaalis läbi kvalifikatsiooniturniiri põhitabelisse jõudnud Maksim Kravtsovi (Venemaa) 6:1, 6:1, 1/8 finaalis oli Coppejans 6:2, 6:1 parem Läti esindajast Kristaps Lapinsist. Veerandfinaalis alistas Belgia esindaja Concalo Loureiro (Portugal) koguni 6:0, 6:0 ja poolfinaalis pidi Coppejansi 6:4, 6:1 paremust tunnistama turniiril viiendat asetust omanud soomlane Herko Pollanen. Samas tabelipooles kaotas kolmanda asetusega Eesti esindaja Markus Kerner juba esimeses ringis.

Tabeli alumisest poolest finaali jõudnud Ilja Fomkins on oma pühapäevasest finaalivastasest palju rohkem jõudu kulutanud. Esimeses ringis alistas ta Belgia esindaja James Storme 7:6 (kiire lõppmäng 7:3), 6:7 (5) ja 6:0. Teises  ringis oli ta Leedu esindajast Julius Tverijonasest parem 6:1, 6:0, veerandfinaalis oli Fomkins 6:4, 5:7, 6:0 parem turniiril teist asetust omanud Diogo Rochast ja poolfinaalis pidi lätlase 6:7 (4), 6:3, 6:3 paremust tunnistama turniiril neljandana asetatud Stefano Napolitano Itaaliast.

Pärast poiste finaali toimuvas tüdrukute esikohakohtumises on vastamisi Venemaa esindajad Jekaterina Semjonova ja Karolina Rozenberg.

Lõppenud on juba paarismänguturniirid. Poistest oli parim Portugali paar Diogo Rocha/Andre Silva ja neidudest oli võidukas Venemaa duo Daria Afanasjeva/Jekaterina Semjonova.

Kokku osalesid Narva turniiril 15 riigi noored tennisistid.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: