22.01.2009

Narva sai kohamängudeks neljanda asetuse

Eesti meeste võrkpallimeistrivõistluste esiliigas ainsana Ida-Virumaad esindav Narva SK Energia/Inger Salvadore sai teisel etapil neljanda kha ja mängib play-off’i esimeses ringis 13. asetuse saanud G4S meeskonnaga.

Esimesel etapil oma alagrupi võitnud ja teiseks etapiks tugevaimasse nelikusse pääsenud Narva meeskond sai teisel etapil viis kaotust ja ühe 3:2 võidu, mis jättis neid omas alagrupis viimaseks. Kuigi samapalju punkte kogus ka kolmanda koha saanud TTÜ/Kiili oli pealinlastel lisanäitajad paremad.

Nii läheb Narva kaheksandikfinaalis kokku G4S võistkonnaga, kes esimesel etapil jäi alagrupis viimaseks, kuid teisel etapil võitis D-tugevusgrupis kindlalt kõik neli mängu geimide suhtega 12:1. See andis G4S meeskonnale play-off“iks 13. asetuse.

Kaheksandikfinaalis peetakse esimene mäng Narva SK Energia võimlas laupäeval, 21. jaanuaril kell 13. Kordusmäng algab 24 tundi hiljem Tallinnas, Audentese võimlas. Juhul kui pärast kaht mängu on seis 1:1 peetakse kolmas, otsustav kohtumine 3. veebruaril taas Narvas, sedakorda on mänguajaks kell 19.

Paari Narva – G4S võitja kohtub poolfinaalis paari Selver/Audentes (5. asetus) – Kuressaare Avos VK (12.) võitjaga.

Eelmisel hooajal pidi Narva võistkond 15 klubi seas leppima 13. kohaga.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: