12.07.2017
Laskmine

Narva LSK laskurite edukas esinemine Eesti MV

Narva LSK laskurid esinesid edukalt Eesti MV nii naiste, meeste kui naisjuunioride ja meesjuunioride klassis, tuues koju arvukalt kuld, hõbe ja pronksmedaleid on kirjas Eesti laskurliidu kodulehel.

Narva LSK võistlejatest võitis meeste väikepüssi harjutuse 3×40 lasku Andrei Mihhailov, kelle tulemuseks finaalis oli 432,1 silma. Klubikaaslane Vladislav Luðin kaotas talle finaalis 4 silmaga ja võitis hõbeda. Võistkondlikult said kulla Andrei Mihhailov, Vladislav Luðin ja Konstantin Loginov.
Juunioride arvestuses tuli Eesti meistriks Artjom Ert.
Väikepüssi harjutuse 3×20 lasku võitis naistest Anþela Voronova, kes esindab Kaitsejõudude SK. Narva LSK naisjuunioridele aga kolmikvõit: 1. Anastassia Olewicz, 2. Katrin Smirnova ja 3. Anastassia Bobõleva. Võistkondlikult saavutati naistest kaksikvõit: 1. Valeria Koljuhhina, Valeria Morozenko ja Julia Soboleva ning 2. Anastassia Olewicz, Katrin Smirnova ja Anastassia Sidorova.
60 l vabapüstoli harjutuses saavutas meesjuunioridest kulla Stanislav Boldõrev.
Spordipüstoli harjutuses 30+30 lasku saavutas naisjuunioridest I koha Aleksandra Moissejeva ja naiskond koosseisus Veera Rumjantseva, Kristina Zahharova ning Oksana Frojan.
60 lasku lamades võitis Andrei Mihhailov ja võistkondlikult saavutasid naised kaksikvõidu: 1. Valeria Koljuhhina, Valeria Morozenko, Julia Soboleva ja 2. Anastassia Bobõleva, Anastassia Olewicz, Katrin Smirnova.

Tulemused

Laskurliit.ee

Eelmine:
Järgmine: