13.11.2010
Jäähoki

Narva loobus hokimeistrivõistlustest

Jäähokiliidu president Priit Vilba teatas, et Narva loobumine meistrivõistlustest ei muuda midagi – tiitel mängitakse välja kolme klubi vahel. Reedel sai ametliku kinnituse kuuldus, et Narva HK/PSK loobub Eesti meistrivõistlustest ja nad mängivad selle asemel alternatiivses Eesti meistriliigas.

Allesjäänud kolm meeskonda, Kohtla-Järve Viru Sputnik, Tartu Kalev-Välk ja Tallinna KK-GMP mängivad omavahel kuueringilise põhiturniiri ja kaks paremat peavad kahe võiduni mängitava finaalseeria.

“See on häbiväärne, et Narva Eesti meistrivõistlustel ei osale!” põrutas Vilba ja süüdistas Narva Hokikolledþi juhti Margus Ojaotsa valetamises, väidetavalt olla too suuliselt lubanud, et Narva lööb kaasa.

Ojaots tõrjus sellise väite, meistrivõistlustest loobumise põhjusena tõi ta välja raha ja tasemel hokimeeste puuduse. “Tahaksime osaleda A-klassi meistrivõistlustel, kui need toimuvad,” märkis koolijuht, kelle sõnul on lõviosa kolledþi hokipoistest nooremad kui 20. Alternatiivses liigas on klubid asukoha järgi paigutatud kolme tsooni, sedasi hoitakse transpordikulusid kokku.

Ojaotsa sõnul tulnuks osalemine kõne alla, kui “kuskilt saadaks täiendavaid ressursse”. “Meie kooli ülesanne pole ülal pidada linna meeskonda. Ei hokiliit ega riik ole meile vahendeid eraldanud,” märkis Ojaots.

Ohtuleht.ee

Eelmine:
Järgmine: