28.06.2011
Kergejõustik

Narva jooksule saab soodushinnaga registreerida kuni neljapäevani

30. juuniga lõppeb soodushinnaga registreerimine 13. augustil toimuvale Narva Energiajooksule.

Narva Energiajooksu programmis on 7km jooks, kepikõnd ja käimine, poolmaraton ning lastejooksud. Poolmaratonis peetakse ka Eesti
meistrivõistluste arvestus. Ilma ajavõtuta 7 km jooksul ja kõnnil osalemine maksab juunis 4 eurot, 7 km ajavõtuga jooksul osalemine 6 eurot ja 21 km poolmaratonil osalemine 12 eurot. Lastejooksudel osalemine on tasuta. Juulis maksab energiajooksul osalemine vastavalt 6, 9 ja 16 eurot.

Jooksu peakorraldaja Mati Lilliallik rõhutab, et Narva Energiajooksule oodatakse osalejaid koos peredega üle kogu Eesti. „Tegemist on uue kultuuri- ja rahvaspordi üritusega Ida-Virumaal, mis lisaks tervisespordist saadavale heale energiale pakub osalejatele ka toredaid kultuurisündmusi ning
tutvustab Ida-Virumaad,“ selgitab peakorraldaja energiajooksu ideed. „Liikumisüritusel on ka heategevuslik külg – Narva Energiajooks kingib linnale võimlemislinnaku ehk Energiajaama,“ lisab Mati Lilliallik.

Energiajooksu heategevusliku panusena annetatakse osa osalustasudest võimlemislinnaku rajamiseks. Jooksu osalejate, korraldajate, Eesti Energia ja Äkke Spordiklubi ühisel jõul valmib sügiseks Narva Pähklimäe tervisradadel võimlemis- ja jõuharjutustekompleks. Kompleksi väljaehitamiseks korraldame sügisel toredad talgud.

Energiajooksu võistluskeskus asub Narva Peetri platsil ning rada kulgeb linnatänavatel ja pargiteedel möödudes bastionitest, linnusest ja Aleksandri kirikust. Lastejooksud toimuvad Peetri platsiga külgnevas linnuse pargis.

Päeva sportlikule osale järgneb Anne Veski kontsert ja ajaloofestivali lahingetendus „Narva lahing“.

Kõigile 7km jooksu ja kõnni ning poolmaratoni distantsi lõpetajatele kingib Viking Line kruiisi Helsingisse. Häid auhindu osalejatele on pannud välja ka teised ürituse toetajad.

Narva Energiajooks on Eesti Energia, Narva Linnavalitsuse, Kultuuriministeeriumi ja MTÜ Spordiürituste Korraldamise Klubi algatusel loodud uus sündmus Eesti ürituste kalendrisse, mille eesmärgiks on tõsta Ida-Virumaa tähtsust Eesti kultuuri- ja spordimaastikul.

Registreerumine ja info: www.jooks.ee/narva

sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: