23.04.2015
Kergejõustik

Narva-Jõesuus on oodata põnevat võistlust

Narva seeriajooksu avaetapil, neljapäeval Narva-Jõesuus toimuval jüriöö jooksul on oodata põnevat heitlust poodiumikohtade pärast.

Eelregistreerimist ja võistlejate eelnevaid tulemusi arvestades ihkavad meestest võitu neli sportlast, kelleks on Narva olümpiakandidaat triatlonis Aleksandr Latin, eelmise aasta võitja Deniss Koðelev Sillamäelt, eelmisel nädalal Pannjärvel kindral Tõnissoni jooksul Koðelevi alistanud kohtlajärvelane Dmitri Aristov ja veel üks narvalane, olümpialgi käinud laskesuusataja Danil Steptðenko, kes eelmisel aastal Narva-Jõesuus pidi leppima teise kohaga.

Võistkonnavõistluse arvestuses on oodata tasavägist heitlust Motus MTÜ, Meresuu SPA, Kingissepa laskesuusakoondise, Äkke SK ja Sillamäe KJK vahel.

Lisaks võidu jooksmisele on võimalik 4,2 km distants läbida ka ilma ajavõtuta, seda nii käies kui ka joostes. Kes ei ole jõudnud ennast veel kirja panna, siis saab seda teha ka Narva-Jõesuu Heledas pargis asuvas võistluskeskuses võistluspäeval kella 15-16.45. Võistlkused algavad kell 17 lastejooksudega, põhidistantsi start antakse kell 18.

Sarnaselt eelmisel aastal toimunud kümnendale juubelijooksule on ka sel aastal oodata starti üle saja inimese.

Neljapäeva õhtul on aga kõik oodatud Vokka, kus peetakse jüriöö teatevõistlus.

Reedel stardib Püssis Püssi seeriajooksu järjekordne seeria.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: