10.05.2009
Lauatennis

Narva ja Aseri said kaksikvõidu

Eesti naiste lauatennise võistkondlikel meistrivõistlustel saavutasid naistest kaksikvõidu Narva PSK ja Aseri SK. Meestest oli Narva PSK kolmas. Nelja parema finaalturniir toimus 9. mail Tallinnas.

Naiste turniiri poolfinaalis alistas põhiturniiril teise koha saanud Aseri SK Valgu LTK Pingu 6:1 ning põhiturniiri neljas Narva PSK oli parem põhiturniiri võitnud Maardu LTKst 6:4.

Finaali kulges põnevalt ja kuigi Tatjana Tðistjakova tõi tiitlikaitsja Aserilie neli võidupunkti, jäi sellest väheseks ning Narva PSK sai 6:4 võiduga meistritiitli enda valdusesse. Narva eest mängisid finaalis Tatjana Timohhina, Olesja Ketðko, Diana Roguðina. Aseri naiskonda kuulusid lisaks Tðistjakovale veel Ina Josepsone ja Marina Morozova.

Meeste põhiturniiril teise koha saanud Narva PSK kaotas poolfinaalis kolmanda asetusega Tallinna Linnataksole, kes Narvast pärit Aleksandr Smirnoviga eesotsas oli võidukas ka finaalis. Pronksi sai Narva PSK (Toomas LIbene, Vladimir Petrov, Andrei Gorbatov), kes pronksimängus alistas Valgu LTK Pingo 6:1.

Kokku osales võistlusel naiskondi 10 ja meeskondi 40.

Sportiv.ee

Eelmine:
Järgmine: